Ti ilyenneket beszamoltok a makroba vagy ez nem lenyeg?
Figyelt kérdés
pl melo helyen van kihelyezve csipsz vagy vapami kis ropogtazni valao, abbol par grammot betolok pl chipsbol 4-5 db akkor azt szamoljatok vsgy sem?
kb csak az ize miatt kostolom meg, elenyeszo ertekekkel kb 3-4g ch lehet max
2018. aug. 6. 10:12
1/6 anonim válasza:
Az a tapasztalatom, hogy ez az egésznap matekozás rossz hatást kelt, csak túlagyalás, rágörcsölés az eredménye. Ettől függetlenül ugyanúgy beviszed a szervezetedbe, tehát beleszámit.
Én amig számolgattam tényleg rágörcsöltem az egészre és az edzéshez való hozzáállásom látta kárát. Megoláds nekem az volt, hogy fehérjét számoltam, és a többit nem, ha jó ütemben változott a súlyom akkor jó volt ha nem akkor nem. Érzésre ment.
Nekem ez vált be, sok sikert !
2/6 anonim válasza:
Első vagyok, hozzáteszem hogy ez a saját tapasztalatom, valaki szeret számolgatni és neki az ad egy pluszt. nekem csak elvett, mások vagyunk:)
3/6 nemaRendőrség válasza:
Én is csak a fehérjét szoktam számolni, a többit érzi kb a szervezetem, hogy mennyire kívánom
4/6 anonim válasza:
Csatlakozom a többiekhez én is csak a fehérjét számolom.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
2018. aug. 6. 17:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!