Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek hány meddig...

Facebook45 kérdése:

Szerintetek hány meddig tömegeljek?

Figyelt kérdés
Jelenleg 178 cm vagyok 76kgvel. Szerintetek 80-85kg között már érdemes elkezdeni szálkásítani vagy még ne?

2018. aug. 3. 22:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Küldj képet. Így nem lehet megmondani, mert lehetsz a testsúlyodhoz nagyon zsíros, zsíros, szálkás...
2018. aug. 3. 22:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Ahogy az első írja, ezt nem lehet megmondani. Lehet valaki ennyivel már brutál zsíros, mert kevés az izma, rondán pocakos, mert elsősorban oda hízik, más pedig szálkás. Te látod, hogyan nézel ki s te tudod, ez mennyire zavar. Az egyik ember olyan testzsírszázalékkal már elkezd szálkásítani, ahol más még vígan tömegel sokáig.
2018. aug. 3. 23:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Testzsír százalékom kb 13% lehet
2018. aug. 4. 09:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Hány kilóig, meddig tömegeljek? A kérdésben elírtam
2018. aug. 4. 09:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Attol fugg, hogy mik a celok. En amikor elkezdtem edzeni kb 115kg-ig (15% koruli tzs) tobb evet tomegeltem es csak utana szalkasitottam. Ha nem engeded el a zsirt tomegeles kozben (15-8% fole), akkor soha nem kell megallni szalkasitani, csak a vegen, amikor elered amit akarsz. Ha ez 6 ev, akkor 6 ev.
2018. aug. 4. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!