Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy mukodik a doppingolas az...

Hogy mukodik a doppingolas az elsportokban?

Figyelt kérdés
Azert raktam testepites kategoriaba, mert 1. A felkeszules resze erdekel, barmilyen fizikai megprobaltatasra, 2. Itt lattam olyan aktiv es ertelmes valszokat. A kerdes bovebbben, h azt tudom, h ahol csapatok vannak, ott biztos megvan a megfelelo orvosi stab (foci, kerekpar), de pld ilyen sportokban mint evezes, futas, uszas, hogy megy a dopping? Tegyuk fel, h nagyon tehetseges magyar futo vagyok, aki tokeletes edzesmodszerek szerint keszul, elkerulok a magyar bajnoksagra, megnyerem, gondolom a szovetsegen keresztul mehetek olimpiara, ha megvan ott is a limitido v vmi. De ilyenkor egy sportolo hogy jut doppinghoz, az osszes szovetsegnel van ilyen orvosi stab, vagy ki altal jut el arra? Egyebkent ezekbe a sportokba mindenki csak a nemzetet kepviseli, nincsenek csapatok, nem? Az ilyen nagy csapatok moge, mint az usa, jamaika, etiop, kenyai atletak szerez orvosi stabot a szovetseg? De magyarkent lehet ezert se tud senki olyan kiemelkedo lenni, mert nincs mogotte olyan stab nem? Baji Balazs eredmenye, gondolom az se tisztan lett elerve, ot ki doppingolhatta? Vagy pld hosszu katinkanal se ertem, h o végűlis is kulon van az edzojevel, de akkor az edzoje altal vesz fel kapcsolatot klinikakkal, akik szereket kotyvasztanak neki, vagy hogy? Sztetek van olyan a fent emlitett sportokba, h valaki dopping nelkul megel belole amig a palyafutasa tart? En meg fiatal vagyok, eddig usztam, futottam es ezek a sportok erdekelnenek is, akar profi szinten mert versenyezni minsig imadtam, de nem ertem mitol el meg pl egy magyar futo, uszo a sportjabol, mikor kezdodik az a szint, ahhoz mindenkepp kell e dopping, azokhoz a szerekhez ki vezeti el stb. Koszi ha valaki tud ehhez valami erdekeset fuzni!
2018. júl. 31. 00:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Nyilván nincs orvosi stáb mögöttük, hiszen illegális dologról beszélünk. Általában az edző megadja a kapcsolatait a sportolónak, aztán a továbbiakban már az ő dolga, hogy él-e vele. Vagy a sportoló saját szakállára, hosszas utánajárás után talál egy megbízható kontaktot és bevállalja.
2018. júl. 31. 00:54
 2/3 BlodDrunk ***** válasza:
54%

Ilyen szintű sportolóknál akik Olimpián indulnak már nem az a "koxolás" megy amit az átlag ember gondol.

Léteznek az ún Designer szteroidok ezeket egyénre szabottan alkottják meg,teljesen új felépítéssel,összetéttellel ezeket nem mutattja ki a Wada se,mert fingjuk nincs mit is kéne keresni,a tiltólistás cuccokból pedig semmit nem tartalmaz abban formában.

Ezek persze milliós,milliárdos tételek hogy kutatók kifejlesszenek neked személyre szabottan egy ilyen szteroidot.

2018. júl. 31. 14:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Utolso,te ekkora hulyeseget hogy tudsz osszehordani? Mire nem jon ra a vada? Meg millios milliardos tetelek? Micsodak? Hgh,inzulin ami ott inkabb megy azt csokolom... istenem a sok marha
2019. nov. 4. 12:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!