Hogyan válhatok egy harci gépezetté?
Figyelt kérdés
több éves kűzdősport multam van(box, birkózás, thai box), ezt a 3 stilust uztem eveki versenyszinten is, illetve a thai box mar csak hobbi szinten, a munkam miatt mar nemtudok alkalmazkodni az edzesekhez ezert otthon szeretnek ezdeni estenkent vagy amikor idom van rá, es arra gondoltam hogy egy magasabb szintre akarok eljutni, brutál módon fel akarom edzeni mindenem, gyorsabb, erosebb, robbanekonyabb akarok lenni mint amilyen elotte voltam, a kovetkezo edzestervre gondoltam: heti 5 nap ezdes, hetfo szerda pentek teljes testes erosites, inkabb sajat testsulyos gyakorlatok sulyzos gyakorlatokkal kiegeszitve, kedd csutortokon pedig ugymond "kuzdosport edzes" tehat technikai repertoarom gyakorlasa, csiszolasa, idovel ugy technikak elsajatitasa, zsakolas ezerrel, reflexlabda, foldharcfogasok, foldrevitelek gyakorlasa edzopartneren lehetoseg szerint, makiwaran okol erosites uto novelese favagassal sulyzoval arnyekolassal ugralokotel stb tehat ilyenek, igy atvaltozhatok egy nagyon kemeny harcossa? arra gondoltam hogy 1 ev utan eljarnek a kornyezo klubbokba ( van a kornyeken box karate mma birko thai box) megbeszelnem az edzokkel hogy hagy sparringoljak fullba a tanitvanyaikkal, igy tesztelve elesben hogy mennyit fejlodtem, mukodhet ez? mi a velemenyetek?2018. júl. 29. 20:05
1/11 anonim válasza:
100 fekvőtámasz
100 felülés
100 guggolás
10 km futás
Minden nap.Légkondi és fűtés nélkül
2/11 anonim válasza:
Lepontoztatok,látom nem értitek a poént
3/11 anonim válasza:
Felpontoztam, én értettem :) Saitama-kun
5/11 anonim válasza:
Ti tényleg végigolvastátok,amit ez ideokádott kérdésként? 😁
6/11 anonim válasza:
Heti 2 tényleges "küzdősport" edzéssel és néha-néha 1 sparring-gel nem leszel "harci gépezet". Talán szinten tartásra elég.
7/11 A kérdező kommentje:
akkor milyen edzestervet ajanlotok amibe belefer az erosites is?
2018. júl. 30. 17:13
8/11 anonim válasza:
Ez főleg azon múlik, hogy mennyi időd van regenerálódni edzések között. Nyilván munka, tanulás, család befolyásolja ezt. De ez a 2 + 3 / 3 + 2 edzés is jó, csak tényleg ne számíts arra, hogy egy állat leszel ennyitől.
9/11 A kérdező kommentje:
akkor mitol lennek egy allat? eselteg ha egy edzesbe osszevonnam az erositest es a kuzdosportot igy heti 5 edzesen minden nap lenne kuzdosport is es erosites is? egyebkent a sparringolast kulonbozo klubbok embereivel nem gyakorlas vagy jatekszeruen gondoltam, hanem mint egy versenyen, tehat verremenoen ugymond, igy elesben tesztelhetem a tudasom es gondolatom szerint az ilyen osszesapasok adjak a legtobb tapasztalatot es rutint
2018. júl. 30. 18:32
10/11 anonim válasza:
Miért akarsz egy "állat" lenni?
Nem jobb ha simán erős vagy, tudsz verekedni is ha arról van szó, de ennyi? Mert ennek a "harci gépezet" dolognak csak akkor lenne értelme ha továbbra is versenyszinten űznéd valamelyik sportot. De otthoni edzéssel nyilván ez nem lehet opció.
Szóval ha nem versenyzel tök fölösleges "harci gépezetté" válnod. Bár amilyen hülyeségeket írtál kétlem, hogy valóban ilyen komoly küzdősport múltad lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!