Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Protein szelet receptet tudtok?

Protein szelet receptet tudtok?

Figyelt kérdés
Házi proteinszeletet szeretnék mogyoróvajjal és kevés szénhidráttal

2018. júl. 18. 18:52
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
kedves utolsó én nem ketózom
2018. júl. 19. 07:53
 12/18 A kérdező kommentje:
a mogyoróvajam pedig házi ;)
2018. júl. 19. 07:54
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerinted a fehérjeporban nincs édesítő?

Tény és való hogy az édesítő nagy mennyiségben egészségtelen, de nem az egészségesség a fő cél amikor izomépítés alatt állsz.

2018. júl. 19. 12:08
 14/18 nemaRendőrség ***** válasza:

"de nem az egészségesség a fő cél amikor izomépítés alatt állsz"

És még én mondok faságokat? Ez kb olyan mintha mindenkinek kokszot javasolnál aki edzőterembe jár

2018. júl. 19. 16:06
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem kokszra értettem, hanem arra hogy izom tömegnövelés alatt pont letojod hogy mennyire ártalmas az édesítőszer, amikor nem akarsz bevinni cukrot mert minőségin akarsz tömeget növelni, és nem akarod hogy a háj gyarapodjon..

De egyed csak nyugodtan a snack kolbászodat, ha rád jön az édesség utáni vágy,biztosan csillapítja majd kedves egészséges életmódot folytató :D

2018. júl. 19. 16:15
 16/18 A kérdező kommentje:
Kaphatok receptet :) ?
2018. júl. 19. 21:34
 17/18 anonim ***** válasza:

Figyelj beírod googlebe, nagyon sok találatot kiad : protein szelet mogyoróvajjal.

Pl.: [link]

2018. júl. 19. 21:51
 18/18 A kérdező kommentje:
köszönöm de tudom hogy mindenki alakít rajtuk :) hátha akad valakinek egy kis dugi recept :)
2018. júl. 22. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!