Protein szelet receptet tudtok?
Szia! Én ebből az utolsót megcsináltam,kókuszliszt helyett zabpelyhet használtam.
Na bazze megint.. nemaRendőrség.. ide kommenteltél ismét egy kérdéshez nem kapcsolódó hülyeséget.
Lehet én vagyok a hülye de a snack kolbász mióta proteinszelet ?
Tudom te hasznos válaszokat adsz mindig Palilaci, ezt nem is rád értem..
De a kérdező édessèget szeretne enni, készíteni és nem különféle fehérjeforrás felsorolását kérte. Ha édesség ehetnéke van, nem biztos hogy egy snack kolbász rágcsálása a legmegfelelőbb.🤣🤣
És azt még mellesleg elég nehézkes is elkészíteni házilag:D
Itt egy nem humorba csomagolt válasz, becsüljétek meg.
Miért lehet értelmes választ adni erre a kérdésre:
"Mit lehet csinálni mogyoróvaj és proteinpor keverékéből, cukor hozzáadása nélkül, úgy hogy édes legyen"?
A helyes válasz az, hogy semmi egészségeset.
Édesítőket kerülni kell messze, rosszabbak mint a cukor(és ezt keto pártiként mondom). De pár hónapnyi cukormentes étrend után már nem is kívánja az ember az édeset.
A mogyoróvaj, meg szintén borzalmas ha nem maga csinálja az ember(és szerintetek ha nem tudott rákeresni arra, hogy milyen protein szelet receptek vannak akkor azt fog csinálni otthon?)
Egyébként meg kenjen mogyoróvajat a snack kolbászra, láttam már rosszabbat kövérektől(nutellás pizza, nutellás banán, nutellás spagetti, nutellás cukor(mikor alapból fele cukor) stb)
nagyon köszönöm a válaszokat :)
igen édességet szeretnék ami szállítható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!