Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Omega + euro vitamins mehet...

Omega + euro vitamins mehet egybe?

Figyelt kérdés

omega: [link]

vitamin: Euro Vitamins 120 tab - Scitec Nutrition

ezek mehetnek egybe? vagy külön kell őket szedjem valami miatt? Nem igazán szedtem még egyiket sem, de gondoltam elkezdem, mert halat nagyon ritkán eszek, vitamint meg nem árt szedni. 16 évesen mehet mind a kettő?

2018. júl. 16. 11:52
 1/8 A kérdező kommentje:

itt a vitamin link, bocsi :

[link]

2018. júl. 16. 11:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Persze mehet mind kettő egyben.

Legjobb étkezés közben bevenni.

Multi pro plus multivitamint jobban ajanlanam.

2018. júl. 16. 12:48
 3/8 A kérdező kommentje:
Első, ha jól olvasom ebben amit te ajánlottál, alapból van benne omega. akkor elég ha csak ezt veszem meg, és akkor nem kell külön omega? mert elég drága, de ha van benne vitamin is, illetve omega is, akkor megéri.
2018. júl. 16. 17:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Huhh, most olvastam mennyi mindent tartalmaz, és hogy e mellett nem kell más vitamint szedni, mert minden benne van + ásványi anyagok is... És ugye ezt én is szedhetem 16 évesen? :D más kérdésem nincs, megrendelem. köszi hogy szóltál, bántam volna ha nem ezt rendelem.
2018. júl. 16. 17:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Elég magában a MultiPro van benne minden ami kell, nem kis mg-ban/iu-ban.

Én használok omega3 külön még MultiPro-n kivul. Ha szeretnel ezen kivul meg te is ajanlom a GymBeam omega3 ar ertek aranyban sztm egyik legjobb. 120 kapszula 2000ft

2018. júl. 16. 18:16
 6/8 anonim ***** válasza:

az omega 6 semlegesíti az omega 3 szervezetre gyakorolt jótékony hatását,szóval 6ot nem kell szedni és érdemes kerülni ami tartalmazza.

inkább érdemes odafigyelni arra,hogy ne vigyél be belőle túl sokat,pl napraforgó olaj ami tömény omega 6 és az egyik legkárosabb fajta élelmiszer.

sima omega 3at vegyél.

2018. júl. 16. 23:32
 7/8 anonim ***** válasza:
De hát omega3-ról beszéltünk.
2018. júl. 16. 23:34
 8/8 A kérdező kommentje:
multi pro plus-t vettem. 1 tasak van 7 kapszula. szerintem ez a legjobb amit lehet venni vitamin és ásványi anyagok szempontjából. + omega
2018. júl. 18. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!