Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Izomláz. Dolgozzak rá vagy...

Izomláz. Dolgozzak rá vagy pihentessem?

Figyelt kérdés
Hétfőn elmentem edzeni. Másnap jött is az izomláz mell, felkar, hát, vállak. Reggel enyhén, napközben elmentem edzeni lábra, estére erősebb lett a fájdalom a felsőtesten. Ma reggelre még rosszabb lett. Alig tudom a fejem fölé emelni a karom, ágyon megfordulni szinte lehetetlen. Ma még el tudnék menni edzeni, de legközelebb csak hétfőn. ( kivéve ha itthon edzenék)

2018. júl. 11. 12:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Én inkább nem mennék edzeni. A regeneráció nagyon fontos, amennyiben izomépítés a cél. Heti 3-4 edzésnél több eleve nem ajánlott. 2-3 nap pihenés pl láb/hát stb edzés után teljesen normális.
2018. júl. 11. 12:36
 2/3 Szergej55 ***** válasza:
Ezt pihend ki, a későbbi edzéseiden pedig úgy tervezd be az intenzitást és a terjedelmet, hogy ne fájjon utána mindened, ugyanis az izomláztól nem fogsz nőni, önmagában semmit sem befolyásol.
2018. júl. 11. 12:37
 3/3 anonim ***** válasza:
A legjobb amit tehetsz hogy pihensz, segít ha eszel banánt, vagy vegyél be magnéziumot, segítik az izomláz enyhítését.
2018. júl. 11. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!