300kg labtolóval szériában jó eredmény?
Figyelt kérdés
2018. júl. 11. 08:46
11/20 anonim válasza:
utolsó kösz. egyébként csak annyit mondtam , hogy egy erőemelő persze, hogy többet bír mint egy testépitő.
13/20 anonim válasza:
Még így se értem 58%-os. Nincs olyan,hogy guggolás csak testépítőknek.
14/20 anonim válasza:
"Még így se értem 58%-os. Nincs olyan,hogy guggolás csak testépítőknek."
Különböző súlykategoriákban (pl: 74 kg-asak és 120+ kg-s emberek között) más a világrekord.
15/20 anonim válasza:
Ki írt/kérdezett itt súlykategóriáról?
16/20 anonim válasza:
jó elnéztem azt hittem ez a max összességében, de egy kategóriacsúcsot találtam hirtelen.:D
am guggoláson kivül is vannak gyakorlatok kitörés, ketlebell emelgetés lábfejjel stb. lehet variálni
17/20 anonim válasza:
Az erőemelésben (és a testépítésben is,igaz ott "csak" edzés szinten) három fogásnem számít. Guggolás, felhúzás,fekvenyomás. Az,hogy ki mit bohóckodik a lábtolóval,kettlebellel,akármivel a kutyát nem érdekli.
18/20 anonim válasza:
Kb 6-8 honap edzes utan, elotte eveket komolyan biciklizve 280 korul volt a szeriam labtoloban. Egyebkent fugg a labtolotol is. A regi labtolon a teremben fel tudtam menni 600 fole is lazan, az uj hoiston pedig sokkal nehezebb.
19/20 anonim válasza:
a ketlebell bohóckodás? jó van öcsém..
20/20 anonim válasza:
Kit nevezel te öcsédnek kiskancsó? Vigyázz a szádra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!