Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem látszódik az eredmén...

Miért nem látszódik az eredmény a lábaimon?

Figyelt kérdés

Pár hónapja elkezdtem jobban edzeni és a hasamon már kezdenek látszódni a vonalak, a karjaim is formásabb és érzem is, hogy erősödök, viszont a lábaimon nem nagyon látok változást, pedig arra edzek a legtöbbet, mondjuk ott is tárolom az összes zsírkészletemet. Jelenleg kalóriadeficitben eszek, mert szeretnék leadni 2-3kg. (160cm vagyok és 53kg, lány)

Az lenne a kérdésem, hogy rosszul edzek-e, vagy csak az izmokon lévő zsírfelesleg miatt nem látszódik az eredmény?

2018. máj. 24. 17:17
 1/4 anonim válasza:
0%
Hogy a lábadról fogyjál, ahhoz a futás, úszás vagy kerékpározás lenne a legjobb módszer, mit edzel?
2018. máj. 24. 17:31
 2/4 anonim ***** válasza:
47%
Nincs ilyen hogy a lábadról fogysz.... genetikailag adott, hogy honnan fogsz elkezdeni fogyni
2018. máj. 24. 17:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha edzel keményen lábra is,biztos ,hogy a zsír miatt nem látszik még .

Nálam is ez a helyzet,annyira hájas még mindig a combom,hogy hihetetlen,felül meg már kiállnak a csontjaim . Bosszantó ,de ez van .Azért szép lassan onnan is megy le,de ez genetika,hogy ki honnan fogy előbb .

Sőt,én igazából a felsőtestem,karjaim is kritikán alulinak láttam ( egyébként sem nagy szám,de na), holott erősödtem egész télen ,sokat fejlődtem de addig semmi nem látszott ,amig zsíros voltam ,csak az,hogy vastagabb lettem . :D Így már azért látom,hogy jött izom is szépen ,szerintem a lábammal is ez lesz,meg a tieddel is

2018. máj. 25. 01:03
 4/4 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok azzal, hogy nincsen olyan, hogy csak a lábamról fogyok. Azzal is, hogy a lábaim sose lesznek nagyon vékonyak. Viszont azt is tudom, hogy edzéssel lehet valamennyit javítani ezeken a dolgokon

Általában 15-20 perc kardiot (általában 120 emeletet lépcsőzök, nagyon ritkán futok, akkor is inkább sprintelek, mégritkábban biciklizek) szoktam csinálni, utána pedig 40-45 percet erősítek.

Heti 5ször szoktam edzőterembe járni

2018. máj. 25. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!