Szerintetek mennyi igazság van abban, amit a tej/tejtermékek hormontartalmáról írnak?
Tényleg tele van. Pl kutatások bizonyítják, hogy tejfogyasztás elősegíti a pattanásokat(azok pedig hormomháztartás felborolása miatt jönnek).
Nem olyan sok van benne mint pl a szójában vagy a lenben, de mivel sokkal többet fogyasztanak az emberek így elég látványos.
Plusz mivel már zsírtalan a lötty, így kb vizes faggyú.(igen, ugyanaz az anyag adja a fehér szinét ami pl az orrunk pórusaiból tudunk kinyomni). Semmi hasznos nem maradt benne, már alapból nem volt túl sok benne.
A csirkemellben meg növekedési hormon van azt olvastam .
Tehát akkor a hentesnél kérhetsz egy egység HGH-t.
Pcos-em van, szója, tofu kizárva. Konkrétan nem ehetem. Orvosi javaslatra tejből is csak annyit fogyasztok amennyi az etelekben van. Inkabb mandulatejet iszom. Igen a csapvizben is van hormon, de nagyon elenyeszo mennyiseg. Csirkét háztól veszek. Kb ebbol all a dietam + mozgás. Helyre állt a menzeszem és csillapodtak a tüneteim is.
Viszont azt mondta az orvos hogy egészségesen működő szervezetben nem tehet kárt a mindennapos étkezések alatt elfogyasztott hormon adag, ha nem mű kaján él az illető + sportol rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!