Miért terjesztenek a fehérjeporokról ennyi rosszat? Van igazságalapjuk?
Sehogy sem lehetsz tőle impotens.
Az emberek buták, ennyi.
Semmilyen igazságalapja nincs.
Sose tapasztaltam semmilyen rendellenességet, max megfosat ha sokat iszol.(4-5 adagtól számít soknak)
Nem tudok mit mondani róla mert nem történt ilyen.Egy vegetában, müzliben, péksüteményben több a szervezetre káros anyag mint a fehérje porok többségében.
Annyi az egész hogy buták és egyben irigyek az emberek.
Ha te egészségesen élsz hozzád vágják hogy zsíros kenyéren is fel nőttek.Ha jobb a fizikumod koxolsz, eszed a porokat.
A többség sose fogja látni mekkora meló megfőzni,dobozolni,leedzeni esetleg adni a külsőre, pihenni és ez mellett dolgozni,közösségi életet élni stb..
Azt látják hogy te megiszod a turmixod, nagy leszel. Nem a turmixtól, a kajától, a protein shake csak kiegészíti a szükségleteidet. Ők irigyek lesznek és ezért olyat találnak ki hogy impotens leszel, kihullik a hajad vagy ha ki is próbálták de a szar étkezés meg az igénytelen edzés mellett nem fejlődtek akkor jön az hogy nem használt,hizlal, sz*r íze van stb..
Nem kell félni a fehérjétől, a buta emberektől jobban kell.
Az előző hozzászóló tökéletesen összefoglalta a dolgot, úgy gondolom... Mélységesen egyetértek vele.
Ahogy az elsővel is. Lehet benne olyan,amibe egy maximálisan egészségtudatos beleköt s ténylegesen nem ideális, de a legtöbb ételre igaz ez és az impotenciához azért több kell...
Fehérje és fehérje között is van különbség, nem mindegy, hogy noname port veszel a Vateráról, vagy Angliából rendelsz min. 90%-os izolátumot.
Én eddig kb. 30-40 kg!!! fehérjét bezabáltam, életem során. Ezeket a márkákat próbáltam:
- Nutriversum PurePro
- The Protein Works
- StillMass
- MyProtein
Az első undorító módon volt émelyítő, de egyiknek sem volt még soha, semmilyen mellékhatása.
ez az egyik veglet... a masik amikor az egekig magasztaljak ezt a xart... Alapbol csak edzes utan van haszna, azon kivul nem sok ertelme van, csak persze ezt sehol se hallod. Ott kezdodik az egesz hogy a feherjemennyiseg amit bemeselnek nektek az is felesleges, szilard kajabol boven fedezheto.
Amiert veszelyes az nem a por, hanem maga a feherjetuladagolas ami elegge mergezo a vesere, szomszedom korhazba is kerult, mert napi 1 kilo csirket evett ami kibaxot sok volt hosszu tavon, es mar nem birta a szervezete. Es nem 100 kilo tiszta izom volt, hanem az atlag kondis akinek teletomik a fejet hulyesegekkel a multik
Gyorsan jöttek válaszok a zöld kéz megy mindenkinek! :D
#1.: Hozzáadott színezék, és édesítő milyen szinten lehet káros?
#2.: Köszönöm, hogy leírtad tapasztalataid. Jelen esetben a háziorvosom is butának kell legyen, ugyanis
mikor említésre került, hogy elkezdtem enni fehérjeport bizonyos célokból, felvetette nekem a szteroid témát, valamint a "férfiasság elvesztesébe is kerülhet" címszót. Én egyébként kiröhögtem, és közöltem, hogy valamit nagyon
össze tetszik keverni, mert a kérdés kiírása előtt is úgy vélekedtem, hogy nincs/nem lehet káros hatása, de így még biztosabb vagyok, hogy te mindezt leírtad és itt a többiek válaszai alapján.
#3.: Mik azok az összetevők amikbe bele lehet kötni ténylegesen?
#4.: 30-40kg az soknak hangzik számomra, mennyi év alatt fogyasztottál ennyit? Én idáig csak egy IsoWhey BioTechUSA 500g fehérjeport kezdtem el
enni de semmi többet. Melyiknek érezted leginkább a hatását?
#5.: Igen, én már csak azt nem értem, hogy az ilyen embereknek mi a céljuk a tévhitek terjesztésével? Én megértem, hogy nem jött valakinek össze valami,
de ha én szeretnék valamit, és elérek eredményeket attól én miért leszek mindenféle rossz ember? Ahogy a 2-es is írta, mert irigyek és buták?
Egyetértek veled/veletek az ilyen embereknek nem kéne semmit sem szólniuk.
#6.: Edzettél is? Vagy utána már nem is ettél semmit, aminek magas volt a tejszármazékokban lévő kalciumtartalma? Nem egészen értem most,
hogy a fehérjeporban lévő kalciumot nem bírta a szervezeted vagy amúgy sem tejszármazékokban előforduló kalciumot sem?
#7.: Erre kérdeztem rá tőle feljebb pont, mert nem egészen értem mi váltotta ki a gyulladást :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!