Miért terjesztenek a fehérjeporokról ennyi rosszat? Van igazságalapjuk?
4-es vagyok.
Több év alatt, persze. Amikor nem akarok fogyni, akkor csak kondi után, meg reggel, ha szemetet eszek. Ha fogyni akarok, mint most (pár évente ledobok a zsírból egy 20-ast), akkor reggel, kondi után és este, 1-1 nagy adagot, mert ugyebár kevesebbet eszek és nem fogok mellfilén élni. Számomra ez egy hobbi, nem életstílus. Én alakítom a kondit, nem a kondi engem.
Nem éreztem a hatását egyiknek sem. Tudod, ez olyan, mint a parasztvakító Béres csepp. Sosem tudom meg, hogy mi lett volna, ha... :)
A fehérjemérgezést meg hagyjuk már... A csapvíztől is lehet mérgezést kapni, ha 30 litereket iszik valamelyik retard. Minden ártalmas, ha túlzásba viszik. Ésszerű és racionális kereteken belül a fehérje nem ártalmas és pont. Az megint más, ha valaki pl. laktózos, ne keverjük bele az emberi „hibákat“ és ne rójuk fel a fehérje kontójára.
Ha nem eszel elég fehérjét, a szervezet az izmot is elkezdheti bontani.
Kondi mellett nem könnyű fogyni, egyszerre kell valamit leadni és közben valamit megtartani. De a test nem retardált, ha kondizol, tudja, hogy használod azt az izmot, sőt, izomlázasra alázod minden héten. Nem fogja lebontani, pláne ha az izom növekedését még sok fehérjével is támogatod. Ilyenkor keres mást, amihez nyúlhat, itt jön képbe a zsír. Na azt viheti. :D Nem vagyok nagy szakértő, hobbiszinten vagyok, de már nem amatőr izommal.
Ha nem kondiznék és nem fehérjéznék, az izmot is felégetné.
#15-ös akkor hiba egy szál se, köszi. :)
Vitának helye nincs, ne vitatkozzatok. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!