Miert olyan rossz a rantott hus?
Figyelt kérdés
Tudom hogy a panirban van feherliszt ami hizlal, de igazibol eleg kis reszet teszi ki a rantott husnak a panir, nem? Tehat ugy osszessegeben, mivel feherjevel tele van, nem mondhatni rossz etelnek pl testepites celjabol, vagy ilyenek?! A masik meg a kebabnal a dürüm, vagy a tortilla wrap, az sem nagy oylan nagy “bűn” azert, vagy igen?!2018. júl. 3. 21:08
11/15 anonim válasza:
Jó a rántott hús, én szeretem. Nálam mindig lecsúszik bár a panírozott kajákat nem bírja a gyomrom.
Utolsó te aztán nagyon okos lehetsz, jóformán te csak az olajat gyűlölöd azért írtál.
12/15 anonim válasza:
Igen, igazad van, a százalékom tükrözi.
Fele oldal tele van olyan idiótákkal mint te és nekik nem adok választ, ezért csak 50 pár százalékon vagyok.
13/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem rossz. Én diétakor is eszem rántotthús-t, úgy mentem le 7% tzs-ig.
14/15 anonim válasza:
Én nagyon sokszor eszem rántotthúst, mert imádom, annyi, hogy olyankor nem eszek mellé köretet, csak párolt zöldséget, és nem olajban sütöm ki, hanem sütőben. Panírját pedig zablisztből csinálom és búzakorpából.
15/15 BlodDrunk válasza:
Nem a panírral van a gond,hanem azzal,hogy beleraksz egy serpenyőbe 100ml kokuszzsírt pl és azt 5-6szelet hús fel is fogja szívni.
Szóval lesz 5 szelet rántott húsod aminek kcal értéke 1500kcal a sima natúr 300-400kcal helyett.
És ha ezt nem számolod bele a napi kajába nagyon gyorsan megszalad a zsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!