Miert olyan rossz a rantott hus?
Nem tök mindegy? Úgy sem leszel izmos.
#1 +1
Annyira nem rossz, egyébként nem muszáj fehérliszttel rántani. De a nem fehéret és a rizst is egyszerű cukorrá bontja a test, keményítő, mégis mi másra bontaná? S az egyszerű cukor sem ördögtől való, energiaforrás. Az, hogy miből visszük be a cukrot, már számít valamit, de nem mindenkinek és egyes szempontokból nem. Tömegelni pl. lehet úgy is, hogy konkrétan gyors, egyszerű cukrot is eszünk nagyobb mennyiségben - bár van, akinek ez előnytelenebb, mint másnak.
A rántott hús panírja szerintem is elég kevés, nekem sem világos, hogy miért kell kiakadni rajta, de ha valakinek nem tetszik (vagy a zsír nem fér be a makróiba), ne egye. Vannak ilyen üldözött ételek, aminek a démonizálását nem tudom megérteni. Persze túlhype-olt cuccok is vannak. A kedvencem az, amikor a fehér liszt démonian egészségtelen és hizlaló (ha a főzelékbe kerül 6 gramm, bajok vannak), a vele majdnem megegyező tk pedig maga az egészség, amit ehetünk bátran (igen, vannak különbségek, amik egyeseknek fontosak is, mert ők úgy működnek, de attól még minden megvan a tk-ban, ami a fehérben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!