Hagyjam abba a fogyókúrát?
Azért nem szálkásításnak mondanám,mert nincs akkora izomtömegem,amit szálkásítani lehetne.
Az elmúlt évben 24 kg feleslegtől szabadultam meg.Utána abbahagytam a diétát,mert sokan ajánlották,hogy ideje lenne izmot építeni,mert azért nem látványos az eredményem,mert rendkívül kevés izom van rajtam.
A kardiózás mértékét csökkentettem és elkezdtem a súlyzós edzést olyan 5-6 kg izom jött fel,de jött a zsír is.
A legnagyobb problémám az,hogy nagyon egyenetlenül oszlik el rajtam a zsírtömeg és a jelenlegi 20 százalékos zsírtömeg mellett is úgy néz ki arcom,mint egy pocokké.Más testrészeimen is érvényes ez az aránytalanság.
Ennek hatására megfogadtam,hogy oke lemegyek 13-ra teszsírból és azt próbálom megtartani és arra építeni az izmot.
Oke ez ment egy ideig,de sikerült edzés közben sérülést összeszedni így ki lettem vonva forgalomból legalább két hónapra.
Mi legyen tartsam tovább a diétámat,mert úgyis buktam azt a kevés izmot ,amelyet felépítettem vagy álljak le a kalória megvonásról?
Alapvetőn jobb kinézet motiválna,de pocok,tokás fej nem sokat javít az összképen.
Alapvetően a pufi arcoddal nem tudsz kezdeni semmit ez genetikai adottság szerintem.Nézd meg a fittnes versenyzők között is vannak pufi arcúak pedig nekik a versenyen már minimális a testzsírszázalékuk.
Ha még gyengének érzed magad ne kezd el a diétát megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!