Kb háromnegyed éve kardiózok heti kb 3-4x és hozzá illő diétát is folytatok, kb 1200 kalóriát viszek be naponta, aminek meg is lett az eredménye és megvan az olyan has amilyet mindig is szerettem volna, viszont rájöttem, hogy a maradék fenekem eltűnt. Ősztől edzkek a karjaimra, vállam elég szép már ahoz képest, amilyen volt, viszont tudom, hogy ilyen étrenddel nem várhatok látványosabb változást, főleg nőként. Az lenne a kérdésem, ha abbahagyom a kardiót, (esetleg ha heti 1 alkalom belefér), és elkezdek súlyzózni minden testrészemre, megnövelem kb 800kcal-val a napi kcal bevitelt,( főleg minőségi szénhidrát), akkor elveszíthetem a hasam mostani formályát? Vagy a kemény edzés és a + kcal bevitel kiegyenlíti ezt. Valójában ezt sosem értettem.
19/L 150cm 43kg
A válaszokért előre is köszönet!
2017. dec. 29. 11:22
1/8 anonim válasza:
Picit hízni fogsz, de anélkül nem lesz jó feneked. Heti 2 kardió maradhat, és úgy próbáldd beállítani a kcalt, hogy nagyon kicsit hízz csak.
2017. dec. 29. 11:28
2/8 anonim válasza:
"kb 1200 kalóriát viszek be naponta"
Es a hajad/fogaid kihulltak-e mar?
2017. dec. 29. 12:30
3/8 anonim válasza:
tenyleg keveset eszel. Szerintem vágj bele a sulyzos edzésbe. heti 3X teljes test kezdetnek. Ami az étrendet illeti, kezdj el szép lassan tomeget noveni, ugy nem fogsz bezsirosodni. Izmosabb leszel, es jobb lesz az alakod. Ha szuksegesnek érzed,akkor meg pihi napokon mehet kardio.
2017. dec. 29. 12:52
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, szerintem belevágok. 2. válaszoló, hidd el ilyen kis testnek ez megfelelt, jobban is érzem magam, mint régebben.
2017. dec. 29. 13:25
5/8 anonim válasza:
Azt megkérdezhetem, milyen kardió programot csinálsz?
2017. dec. 29. 18:53
6/8 A kérdező kommentje:
Jillian Michaels six week six pack , kb márciustól. Olvastam, hogy szükséges a változatosság, de ettől intenzívebbet nem találtam, akkor azért ezt választottam, mert a hasamat is nagyon jól megmozgatta.
2017. dec. 31. 11:54
7/8 anonim válasza:
Köszi, ezt nem ismertem, majd én is elkezdem. Én szintén kora tavasz óta Shaun T workout programjait csinálom (Insanity, Insanity max 30), s bár nem ismerem az általad említett programot, de Shaun T videói nagyon megdolgoztatják az ember összes porcikáját, és rendkívül jó edzettséget ad (arról nem beszélve hogy könnyű vele fogyni is). Szóval ha gondolod, less bele, csalódni tuti nem fogsz :)
2017. dec. 31. 17:03
8/8 A kérdező kommentje:
Rendben utánanézek :) a hasad mennyire erősödött tőle?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!