Hagyjam abba a fogyókúrát? Úgy érzem nem lesz jó vége, nem lesz szép az eredmény.
103kilóról indultam, most vagyok 84. ezt a húsz kiló mínuszt majdnem öt hónap alatt értem el. De úgy érzem, hogy ha még többet fogyok akkor a bőröm nem fog már feszesedni, főleg a hasamon és a combomon-karomon. Nagyon sok helyen striás a bőröm úgyhogy elég rossz a bőröm. A célom a 60 kiló volt, de talán megelégednék a 70 kilóval is.
Első 3 hónapban diétáztam, tornáztam. Később elkezdtem folyamatosan egyre keményebben edzeni, minden nap, minden nap testápolózom magam, hideg-meleg zuhany mindennapos, nem tudom mit tehetnék még a cél érdekében.
Az sosem zavart, hogy vastagok a combjaim , széles a csípőm, de a hasam az egyetlen ami miatt fogyni akarok, de ott van még mindig a legtöbb felesleg.
23éves vagyok.
de miért siettél ennyire?
a sok évi hízást, ne két nap alatt akard lefogyni
csak szépen lassan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!