Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nőként hogyan tudnék a karjaim...

Nőként hogyan tudnék a karjaimból "izmot leadni"?

Figyelt kérdés
A gyerekkori sportnak köszönhetően izmos vagyok, a fel- és alkarjaim pedig kifejezetten. Nagyon zavar, mások folyamatosan piszkálnak vele, hogy milyen férfiasak a kezeim, és én is annak látom őket. Hogyan tudnám vékonyítani őket?
2018. jún. 19. 10:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne eddz rá. Ha nincs terhelés, az izom elkezd leépülni. Nőknél ez az alacsony tesztoszteron-magas ösztrogén arány miatt talán még gyorsabb is.
2018. jún. 19. 10:33
 2/6 anonim ***** válasza:

De akkor löttyedt lesz. Inkább legyen izmos, feszes.

Szerintem tök gáz, amikor már huszonéves fiatal lányoknak is van repülő hájuk.

2018. jún. 19. 10:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Belül tedd rendbe magad, ne a külsőd, ha csakis azért zavar mert másokat.
2018. jún. 19. 11:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Kis sullyal es kifaradasig eddzed
2018. jún. 19. 14:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem használod, más nincs, mert a fehérjehiányt nem ajánlom.

Bárcsak cserélhetnénk, én soha, semennyi izomnak nem mondanék nemet, ami naturálban hajlandó rám jönni karra... Nem hiszek a túl izmos naturál női karban. Talán neked érdekes a genetikád vagy rossz a környezeted ízlése s a tied is.

Sose értem, amikor a nők azt mondják, hogy egyszer, régen sportoltak valamit és most túl izmosak... Ez eléggé nonszensz.

2018. jún. 19. 16:36
 6/6 anonim ***** válasza:

azt a lapát tenyereidre mondják,meg a vastag ujjaidra,nem pedig a fel és alkarodra.

onnan tudom hogy én is szoktam ilyesmivel nőket piszkálni:)

a kézfejet és az ujjakat pedig értelem szerűen nem lehet megváltoztatni.

2018. jún. 19. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!