Tényleg ennyi ostobát vonz ez a sport, vagy csak itt vannak felülreprezentálva a hülyék?
Figyelt kérdés
Végig nézek itt a kérdéseken és nem tudom síjak-e vagy nevessek...
Komolyan ennyi gyengeelméjűt vonz ez a sport?
Az még hagyján, hogy felteszi valaki a százezredik jó ez ez a mellbicepszedzés kérdést vagy a százmilliomodik milyen kokszot toljak, hogy hatalmasnagyállatlegyek kérdést de amikor valaki már arra is itt keresi a választ, hogy ha 17-19 óra között napozik akkor lebarnul-e?
Ennyire, hogy lehetnek emberek gyenge képességűek, csirke rizst anyuci megrágja vajon nekik előre?
2018. jún. 13. 20:58
11/17 palilaci válasza:
Ez mindenre igaz. Csak konnyebb itt kiirni egy kerdest, aztan nehany trollvalaszt, szidast kibirva, valaki tuti irni fog valami hasznosat a 100000. Hogyan fogyjak le? Kochasat akarok! tipusu kerdesekre, amire ugyan 10 perc alatt kilehetne guglizni a megfelelo 1-2 forrast, de ahhoz tobbet kellene olvasni egy 8 soros valasznal.
12/17 anonim válasza:
13/17 anonim válasza:
Testépítés újabban divat lett 5-6 éve. Azóta megsokszorozódtak az ilyenek.
14/17 anonim válasza:
Magam PhD doktori tudományos fokozatot szereztem állam- és jogtudományból.
15/17 A kérdező kommentje:
Akinek nem inge... Ismerős ugye?
2018. jún. 23. 18:46
16/17 anonim válasza:
Csak gondoltam, ideírom ellenpontnak, hogy szétoszlassam a fejedben lévő tévedés felhőjét. De nyilván olyan vagy, mint nálunk a többség: mindenkinél mindent jobban tudsz. Akkor meg minek kérdezni?
17/17 A kérdező kommentje:
Én meg kutató vegyész vagyok. Nah? Attól, mi ketten nem vagyunk hülyék az nem épp reprezentatív. Attól még amikor ide feljövök továbbra is azt érzem mintha egy fekete lyukba esnék bele.
2018. jún. 24. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!