Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért néz ki úgy mint aki...

Miért néz ki úgy mint aki sosem edzett?

Figyelt kérdés

A kérdés adott, a tag (Ben Carpenter) Instagram képei alapján látszik hogy komolyan edz, komoly fizikuma is van, mégis úgy néz ki szemből mint aki sosem edzett, vagy mint egy kisgyerek. Ez a kulcscsont rövidsége miatt van? Szerintetek egy ilyen csontozattal "megáldott" ember tud valamit kezdeni azzal hogy nagyobbnak tűnjön és ne olyan legyen a termete mint egy gyereknek? Természetesen szteroid nélkül. Esetleg nagyobb testzsírszázalékkal? Úgy gondolom hogy neki ez a genetikai maximum, vagy erre naturalként lehet még izmot pakolni?

[link]

[link]

#testépítés #váll #ben carpenter
2018. jún. 13. 20:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Alacsony kis keskeny vékony csontozatú testfelépítése van.

Kevés rajta az izomzat de mivel szálkás így néhány trükkös pózban jól néz ki.

Egyszerűen csak izmot kell felszedni.

2018. jún. 13. 20:30
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Hát ez nagyon nincs a genetikai maximumján.1,5 év alatt szerintem el lehet érni jó genetikával de lehet még sokat mondtam.
2018. jún. 13. 20:34
 3/11 anonim ***** válasza:

a női vastagságú nyaka a gyenge pontja.

a miatt hat törékenynek.

plusz a képek is úgy készültek,hogy a lehető legátlagosabb hatást adják ki.

de ha nézel hasonló felépítésű valószínűleg pehelysúlyú küzdősportolókat,ott van egy 10 centivel vastagabb nyak hasonló fizikumhoz és máris sokkal erőteljesebb benyomás a végeredmény.

2018. jún. 13. 20:42
 4/11 anonim ***** válasza:

Azért mert kibszottul testképzavaros vagy.

Most komolyan nem látod a különbséget?

Ez egy átlag ember teste: [link]

Ez pedig a kérdésben szereplő csávóé: [link]

De szerintem is igazad van, ugyanúgy néz ki mindkettő és egyik sem edz..

2018. jún. 13. 20:54
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez az ember úgy néz ki mint aki soha nem edzett? Kérdező te hol élsz?
2018. jún. 13. 21:00
 6/11 nemaRendőrség ***** válasza:

A ruhás képekre gondolt

Fura a feje(hatalmas homlok, stb)

Kicsi a nyaka

Nincsenek vállai(konkrétan mint egy nő)

2018. jún. 13. 21:39
 7/11 anonim ***** válasza:

Láthatóan edz, fekete ruhában persze nem jön ki és tény, hogy nem egy nagydarab, szélesvállú fickó. Olyan kis normális, a feje is igen fiatalos.

Nem tűnik genetikai maximumnak (nem mintha értenék hozzá, hogy ilyen alkattal s mondjuk rosszabb genetikával mi lehet a határ), inkább csak egy normál embernek, aki edz, de annyira azért nem teszi oda magát, hogy kihozza a maximumot, vagy ha igen, akkor még folyamatban van a dolog.

Nem, a nagyobb testzsírszázalék nem lenne jó, túlságosan fedné az izmokat. Inkább legyen szálkásabb, mint zsírosabb, nem tragédia, ha valaki nem vastag. Gyerekre így sem hasonlít.

2018. jún. 14. 11:00
 8/11 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy kicsi, vékony, de szálkás és valószínűleg nagyon erős is. Az erővel és a gyorsasággal(amit a szálkás test ad) pedig többre megy, mint egy nagydarab kokszállat.

Nézzétek meg Bruce Leet a 165centijével milyen kirobbanóan gyrs és ügyes volt, az erejéről nem is beszélve.

2018. jún. 15. 09:23
 9/11 anonim ***** válasza:

# 8 A testépítés nem küzdősport.

Attól mert 65kilósan felbírja magát húzni kb 15-20x attól meg nem nevezhető "hú de erősnek" edzett.Ennyi.

Azt pedig honnan tudod hogy nem koxol manapság a ratyimanók is tele vannak ám verve minden jósággal.Egy ilyen formánál egykis clent vagy anavart akár tesztót rövidebb ideig simán eltudok képzelni.

Úgy bírom ezeket a sztereotípiákat:

"a nagydarab a lassú" "nem ér vele semmit a verekedésben" "aki már 100kg felett van az koxos állat"

:D

2018. jún. 15. 13:23
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem keskeny a válla és széles a csipője ehhez képest, meg alapból nem egy nagydarab pali ,de nincs ezzel baj ,nem lehet mindenkiből medve edzéssel sem :D

Kisfiús jellegét inkább az arca adja szerintem .

Szerintem tűnhet nagyobbnak, nagyobb vállakkal és csuklyával ,hogy ez lehetséges-e az ő esetében,vagy ez a maximum azt passzolom,nem vagyok szakértő.Egy kicsit több zsírral -nekem,személy szerint- jobban tetszene és nagyobbnak hatna ,de ez csak az én véleményem .

2018. jún. 16. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!