Miért néz ki úgy mint aki sosem edzett?
A kérdés adott, a tag (Ben Carpenter) Instagram képei alapján látszik hogy komolyan edz, komoly fizikuma is van, mégis úgy néz ki szemből mint aki sosem edzett, vagy mint egy kisgyerek. Ez a kulcscsont rövidsége miatt van? Szerintetek egy ilyen csontozattal "megáldott" ember tud valamit kezdeni azzal hogy nagyobbnak tűnjön és ne olyan legyen a termete mint egy gyereknek? Természetesen szteroid nélkül. Esetleg nagyobb testzsírszázalékkal? Úgy gondolom hogy neki ez a genetikai maximum, vagy erre naturalként lehet még izmot pakolni?
Alacsony kis keskeny vékony csontozatú testfelépítése van.
Kevés rajta az izomzat de mivel szálkás így néhány trükkös pózban jól néz ki.
Egyszerűen csak izmot kell felszedni.
a női vastagságú nyaka a gyenge pontja.
a miatt hat törékenynek.
plusz a képek is úgy készültek,hogy a lehető legátlagosabb hatást adják ki.
de ha nézel hasonló felépítésű valószínűleg pehelysúlyú küzdősportolókat,ott van egy 10 centivel vastagabb nyak hasonló fizikumhoz és máris sokkal erőteljesebb benyomás a végeredmény.
A ruhás képekre gondolt
Fura a feje(hatalmas homlok, stb)
Kicsi a nyaka
Nincsenek vállai(konkrétan mint egy nő)
Láthatóan edz, fekete ruhában persze nem jön ki és tény, hogy nem egy nagydarab, szélesvállú fickó. Olyan kis normális, a feje is igen fiatalos.
Nem tűnik genetikai maximumnak (nem mintha értenék hozzá, hogy ilyen alkattal s mondjuk rosszabb genetikával mi lehet a határ), inkább csak egy normál embernek, aki edz, de annyira azért nem teszi oda magát, hogy kihozza a maximumot, vagy ha igen, akkor még folyamatban van a dolog.
Nem, a nagyobb testzsírszázalék nem lenne jó, túlságosan fedné az izmokat. Inkább legyen szálkásabb, mint zsírosabb, nem tragédia, ha valaki nem vastag. Gyerekre így sem hasonlít.
Lehet, hogy kicsi, vékony, de szálkás és valószínűleg nagyon erős is. Az erővel és a gyorsasággal(amit a szálkás test ad) pedig többre megy, mint egy nagydarab kokszállat.
Nézzétek meg Bruce Leet a 165centijével milyen kirobbanóan gyrs és ügyes volt, az erejéről nem is beszélve.
# 8 A testépítés nem küzdősport.
Attól mert 65kilósan felbírja magát húzni kb 15-20x attól meg nem nevezhető "hú de erősnek" edzett.Ennyi.
Azt pedig honnan tudod hogy nem koxol manapság a ratyimanók is tele vannak ám verve minden jósággal.Egy ilyen formánál egykis clent vagy anavart akár tesztót rövidebb ideig simán eltudok képzelni.
Úgy bírom ezeket a sztereotípiákat:
"a nagydarab a lassú" "nem ér vele semmit a verekedésben" "aki már 100kg felett van az koxos állat"
:D
Szerintem keskeny a válla és széles a csipője ehhez képest, meg alapból nem egy nagydarab pali ,de nincs ezzel baj ,nem lehet mindenkiből medve edzéssel sem :D
Kisfiús jellegét inkább az arca adja szerintem .
Szerintem tűnhet nagyobbnak, nagyobb vállakkal és csuklyával ,hogy ez lehetséges-e az ő esetében,vagy ez a maximum azt passzolom,nem vagyok szakértő.Egy kicsit több zsírral -nekem,személy szerint- jobban tetszene és nagyobbnak hatna ,de ez csak az én véleményem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!