Titeket nem demotivál, hogy kox nélkül sosem fogtok így kinézni?
közel 9 éve edzek naturálba és őszintén mondom hogy jobban tetszik a saját formám mint az övé.
Az ilyen fizikumok engem mindig jobban motiváltak:
Nem beszélve arról hogy már nem kell olyan nagy hangsúlyt fektetnem az egészre mint régebben és mégse esek össze, úgy mint a koxosok (neki is látszik a képeim hogy nagyon gyorsan változik)
plusz hát jó az is hogy van egy stabil hajvonalam, ahogy látom ennél a srácnál még 2-3 kúra és rá fog szokni a baseball sapira.
Egyre jobban irritál a kox szó..nem megyek bele mélyen most.. elég hogy a munkám megkívánja újra és újra.
Ha tényleg szed valamit( feltételezzük) jobb ha abbahagyja mert ilyen forma(izomtömeg meg pláne) még naturálba is könnyen hozható a testzsír nem biztos, főleg az egyik régebbi képén, eléggé teltek az izmok szóval gyanús hogy ott használt valamit, de aki egyszer belenyúl a bödömbe..
A kérdésre válaszolva, nem.
Más ad motivációt. Elsősorban az egészségem.
Másodsorban az hogy a hobbim, és utoljára az hogy így egy reális képet alkothatok a munkám során, hiteles tudok maradni, miközben az ügyfeleim valós, elérhető teljesítményt látnak.
Ő így lett eladható, nem mindenki képes beletenni a kemény munkát. Ne értsétek félre, egy kúrát összehozni is nagyon kemény dolog, de az igazán kemény az gyógyszerek nélkül megy.
Személyi edző vagy 2-es?
Őszintén sajnállak, úgy látom az ilyen szteroidbohócok uralják ezt a szakmát, a bro sciences izolációs gyakorlataikkal.
Ez a forma is kb 70% kox 10% kaja 10% gépes izolált edzés 10% kemény munka.
Nem. Oszinten? Engem jobban motival egy tobb ev alatt felepitett jo natural forma. Az se baj ha nincs full kocka has. Nekem ez hobbi. Nincs verseny ambiciom. Nyilvan kiprobalnam, mit lehet kihozni max ebbol a testbol. De nekem fontosabb az egeszsegem. Ezekben a mai cuccokban mar azt sem tudjak mi van. Ki tudja milyen mellekhatas jon ki 10 ev mulva?
Natural hobbistakent nekem a sport a lenyeg, a mozgas, hogy levezessem a fesztultseget es jol erezzem magam a boromben. Persze ebben a sportba sosem elegedett az ember. De nekem az eleg, hogy ha levetkozok, a csajok elegge csipik a format. Pedig kozel sem vagyok azon a szinten, amivel elegedett lennek. De ez visz elore.
Semmi baj a szteroidokkal, legalább is engem nem zavar ez a dolog. A használatukkal van a baj, és a tudatlansággal ami ezeket az embereket kíséri.
Én sosem szeretnék színpadra állni, így értelmét nem látom.
Szeretek edzeni, diétát kevésbé szeretem, de akkor inkább többet edzek és keményebben, de azt hogy gyógyszerekkel segítsem elő a fejlődésem azt nem tartom elfogadhatónak.
A forma naturalban soha nem lesz hozhato, az elozohoz csatlakozom a szakmai tudasod megkerdojelezeseben. Tomeg lehet, de ilyen definialtsaggal es kerekseggel-teltseggel soha.
Aki szerint ez 70% koksz az is okos lehet. Nem egy embert lattam aki raklap szamra nyomja a cuccot megis egy rakas szar mert ugy edz es kajal mint egy natural. A ketto teljesen mas.
Oszinten? Tobb eve megy dopping - versenyzek - es egyaltalan nem erdekelnek a nok, a versenyek stb, csak a penz es a fejlodes. Sajnalom, de ez van, aki nem csukott szemmel jar ebben a sportban, az latja, hogy csak igy megy.
Egyebkent naturalban demotivalt, ezert is valtottam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!