Titeket nem demotivál, hogy kox nélkül sosem fogtok így kinézni?
Ja de bírom amikor jönnek itt a koxosok hogy a kox nem váltja ki a kemény munkát stb stb...
persze hogy nem ha Big Ramy szintű testépítő vagy, vagy Brock Lesnar féle MMA-s, esetleg Eddie Hall-hoz hasonló erős ember.
Csakhogy egy ilyen formához (amin ha jobban megnézek néhány képet biztosan állíthatom hogy nagyobb izomtömegem van csak nincs meg ez a drogos szárazság) bőven elég ha lejársz izolálgatni, úgy edzel hogy közben átgondolod az egész életedet, egy csepp izzadság nem lesz rajtad, 0 kihívás, 0 szakmai tudás, 0 technika, 0 CNS, 0 mobilitás, csak arra vedd a fáradságot hogy letolod a terembe a segged és izolálgatsz.
Egyébként ezzel semmi gond vannak olyan emberek akik ezt csinálják és őszinték, ilyen volt Zyzz és most ilyen John Skywalker, ők nem vallják magukat élsportolónak, se személyi edzőnek, se olyasvalakinek aki ért az egészhez.
Ők azt mutatják hogy koxal simán nézhetsz így ki ha lejársz izolálgatni, de utána mehet a bulizás, pizza zabálás meg a fuckboy életmód.
naturálba, vagy komolyabb koxosabb formáknál rohadtul nem ez a helyzet.
#12 Zyzz formaja egy kalap szar. O tipikusan ez az izolalgatos fajta, de a tobbseg nem igy edz. :) Nekem pl a legrovidebb edzesem is 2 ora, egy lab pedig 2.5-3. Rovid pihenokkel, nagy sullyal is, edzesenkent 20-30 sorozat lemegy.
Nem pakolok kepet, max privatban.
17-es ha koxolsz és tényleg beleteszed a munkát akkor ennél látványosabban nézel ki.
Ez a srác akit belinkelt a kérdező tipikus szteroidbohóc, nagyon minimális munka és szakmai tudás van benne ez főleg csak kox.
Ezt egyébként nem csak a külseje miatt mondom, nézd meg az edzés közbeni videóit.
#18 nem eroemelo vagyok, rohadtul nem erdekel az a plusz 20kg alapgyakorlatokon kivul.
#19 nem mondtam, hogy o jol nez ki, csak hogy biztosan kokszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!