Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Titeket nem demotivál, hogy...

Titeket nem demotivál, hogy kox nélkül sosem fogtok így kinézni?

Figyelt kérdés
[link]

2018. jan. 21. 12:46
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
0%

"nem eroemelo vagyok, rohadtul nem erdekel az a plusz 20kg alapgyakorlatokon kivul"

Ha 20 kiloval kevesebbel csinalsz egy gyakorlatot, mint kipihenten biznad, nem lesz akkora a volumen, mint kene, de lehet, hogy az intenzitas sem, mert kipihenten amugy menne 20 ismetles is bele.

Koxolsz, de f.zt sem tudsz.

2018. jan. 23. 10:20
 22/45 anonim ***** válasza:

Jezusom, muszaj ekkora erthetetlen gyokernek lenned?

Ha faradtan megy 6-8 mondd mar meg kipihenten hogy menne 20, te agyhalott. Pont hogy az a f.aszsag amit itt magyarazol. Az eroemeloknek kell pihenni 3-5 perceket, mert a suly is lenyeg, ra kell pihenni. Viszont azzal nem ernek el olyan hipertrofiat, mint kisebb suly es kb 1 perces pihenokkel.

2018. jan. 24. 06:31
 23/45 anonim ***** válasza:
43%
Azert irtam az intenzitasnal, hogy LEHET. Nem tudhattam, hogy 6-8 ismetlesekkel edzel. De 10-12 ismetlessel biztos menne kipihenten abba az adott sulyba, es igy ott vagyunk, hogy nagyobb volument halmozhatnal, ami az alapja az izomnovelesnek.
2018. jan. 24. 07:07
 24/45 anonim ***** válasza:
Agyhalott meg inkabb te vagy, hogy nyomod magadba a koxot a nagy semmire.
2018. jan. 24. 07:10
 25/45 anonim ***** válasza:
24. Előbb látnod kéne a formáját, hogy tudd hogy a semmire kokszol vagy nem.
2018. jan. 24. 15:28
 26/45 anonim ***** válasza:

Nem arra ertettem.

"Tobb eve megy dopping - versenyzek - es egyaltalan nem erdekelnek a nok, a versenyek stb, csak a penz es a fejlodes."

Sok ertelme van annak, amit csinal...

2018. jan. 24. 15:32
 27/45 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, hogy nem celom csaladot alapitani es tarsai, hanem inkabb a celjaimat viszem veghez. Mindenkinek mas a celja. Emellett az sem celom, hogy valami mucsarocsogei magyar bajnoksagon elso legyek, igy a versenyekre sem verem magam, csak majd komolyabb szinten. A penz pedig szerintem egyertelmu, ebben a sportban kulcsfontossagu.
2018. jan. 24. 18:29
 28/45 anonim ***** válasza:

"igy a versenyekre sem verem magam, csak majd komolyabb szinten."

Akkor csak erdekel a versenyzes, csak mondhatni, hogy meg keszulsz ra remetekent.

Leszel 60 eves, ha egyaltalan elelsz addig, csaladod nincs, egyedul maradtal oregsegedre. Amibe belefektettel egy eletet, mar nyoma sem lesz, csak par kupa lesz, ami emlekeztet ra, ha minden igaz, es a kutya nem fog ra emlekezni, hogy te megnyerted oket.

Sok sikert hozza.

2018. jan. 24. 19:59
 29/45 anonim ***** válasza:

Nem, mar most is versenyzek, de nemzetkozi versenyen top3 helyezesem nincs. A hazaiakat meg nem igazan veszem szamba.

Igen, pontosan.

2018. jan. 25. 05:45
 30/45 anonim ***** válasza:
Koslayer csak a szád jar...ha olyan jó formad lenne mar kuldtel volna képet
2018. jan. 26. 20:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!