Guggolástól gyorsabb leszek fociban?
A futógyorsaságon javíthat?Esetleg még milyen gyakorlatokat lenne érdemes beiktatni ha a robbanékonyság növelése a cél?
Bocsi,hogy ide írtam és nem a csapatjátékokhoz :D
igen, de nagyon kell vigyazni kotelezo nyujtas es rengeteg hisz nem eors hanem gyors akarsz lenni (nyujtas csak edzes vegen-kozben ha muszaj, elotte nem naon szoktunk leviszi az erot)
és akkor erosebb leszel, picivel gyorsabb, és ha nyujtasz akkor minden meno :D
am a kondi sokat lasit, én pl clasithenics-ezek és ott olyan h valaki belassul nem naon van, -pl explosive workout minden edzesemben van
(pl: explosive huzodkodas mikor joval a rud fole huzod magad a lenduletbol, és ezek engem ahogy en erzem gyorsitanak)
Csak guggolás nem biztos, hogy elég. Persze sokkal jobb mint ha semmit nem edzenél rá.
Robbanékonyságra súlyemelő gyakorlatok, felvétel, lökés, szakítás bár ez utóbbi azért elég trükkös. Jah és a dobozra ugrálások is mehetnek.
"Nyújtani rendesen(15-20 percig) pihehőnapon nem jó?"
De, csak melegíts be előtte szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!