Miért nem képes erősödni a fogásom?
Figyelt kérdés
Már mindent kipróbàltam rá.Függeszkedés,tárcsafogás,felhúztam egy súlyt és tartottam időre,de semmi..Felhúzásnál 165kg-nál fel kell vennem a gurtnit.Csak 2-t bírok gurtni nélkül belehúzni,míg gurtnival a 8 is megy bele.182.5kgx5 volt eddig a legnagyobb húzásom,gurtnival.De rawban jobb napon talán fel tudom húzni a 170-et 1x.Már 1-2 éve a fogáserőm megakadályoz.A hátam fejlődik,gurtnival egyre nagyobbat tudok húzni,de nélküle nagy súlyt nem bírok felhúzni.2018. máj. 29. 02:05
1/4 anonim válasza:
Huzogass csak rawban, es erosodnie kell.
2/4 anonim válasza:
--gömb--
Nekem a statikus tartás nem ad elég impulzust az erősödéshez. Én azt mondom érdemes lenne dinamikusan edzeni rá, mint a többi izomra. magyarul lehetne próbálkozni vmi jó marokerősítővel
3/4 A kérdező kommentje:
#1 de akkor vegyem vissza a súlyt 20-30kg-val?Nem fog visszafejlődni a hátam?
2018. máj. 29. 12:39
4/4 BlodDrunk válasza:
Ne vedd vissza súlyt,húzz továbbra is gurtnival,mellette pedig edz alkarra is,aztán majd beéri.
Ami baromi jó,és jóformán az összes izmot megdolgoztatja az alkarban egy ilyen gép:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!