Kondi termes edzés előtt úszhatok?
Heti 3 nap mennék úszni egy keveset. Nem túlzottan sokat most kezdeném. Utána amíg át érek a kondiba az kb
30p-1óra és a kondi teremben egy kezdő teljes test edzést végeznek. Valami probléma léphet fel a kettő egy napon történő űzésénél? (Full_kezdő_vagyok)
Sok minden nem,de kardiót pihenő napra illik tenni.
Edzés előtt úszol mondjuk egy 30-45 percet az pont arra elég,hogy elfáradj,és a kondi terembe már sok érdemlegeset ne tudj tenni
Az úszás egy nagyon jó sport! De szerintem se kellene ennyire vegyíteni a kardiót az edzéssel. Ha rendesen úszol, utána már nem lesz annyi energiád a konditerembe... ha meg nem rendesen úszol, akkor minek úszol?
Én úgy csináltam, hogy suli előtt mentem el úszni (6ra ott voltam az uszodánál), suli után meg konditerembe. Ez a kb. 6-7-8 óra a kettő között oké, ennyi idő alatt a szervezeted kipiheni magát. De fél-egy óra szerintem kevés. Legalább is magamból kiindulva én nem sok mindent tudtam volna csinálni a konditeremben fél órával az úszás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!