Húzódzkodó rúdat megéri venni?
Elég magasak a kondi árak, így arra gondoltam, hogy ha vennék egy ilyen féle rudat. Mivel a hát edzésemen amúgy is ez a fő gyakoratom, a csigás lehúzással csak a húzódzkodásra melegítek be. Húzódzkodás közben a bicepsz is dolgozik. A hasazást pedig itthon is megtudom.
Így tudnék spórolni valamit, még ha időnként megedzeném a hát + bicepszet terembem.
Nem vagyok annyira fanatikus, hogy profi céljaim legyenek a testépítéssel, hetente 2-3 alkalommal focizok és 2 alkalommal kondiba járok, de kissé sokkallom az árakat, vagy mondhatjuk úgy is hogy olyan jól nem keresek, hogy megengedjem magamnak ezt a "luxust".
csajozás a célom, a megmondom őszintén :D
meg mozgás is mert ülő munkát végzek, és jó minden nap mozogni kicsit
Csajozás...azért fölösleges. Világ életemben sportos voltam, az átlagtól jóval izmosabb és jóképű. Viszont mikor egy nőt randira hívtam mindig a csakis a belsőmmel próbáltam hódítani, mert normális kapcsolatot erre kell épiteni.
A nőket nem érdekli hogy mennyire vagy izmos. Légy átlagos testalkatú, amibe belefér egy kis pocak vagy hogy nagyon vékony vagy. A többi már csak azon múlik milyen ember vagy ott bent. A sport is akkor ér a legtöbbet ha jellemet fejleszt pozitív irányba, nem a forma miatt. Azt csináld magad miatt egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!