Tömegnövelők, étrendkiegészítők nélkül is lehet edzeni, elérni valamit?
Ezek nem csodaszerek. Csupán élelmiszer, por formájában, amit ha összekeversz folyadékkal és összerázol, akkor egy tápanyagokban gazdag italt kapsz.
Tömegnövelőből a legtöbb tele van cukorral és gyors ch-val, ezért azt annyira nem ajánlom. De nyilván van olyan is amiben jó ch van, az viszont jó.
A fehérje pedig ugyan az mint a tömegnövelő, csak ch nélkül.
De te is tudsz csinálni jó tömegnövelőt, például a zablisztet összekevered a fehérjével.
Ami engem illet, én nem ajánlom egyiket sem. Mivel akkor van rá szükséged, ha nem tudod bevinni a kellő tápanyagokat szilárd kajából.
Ezt a mennyiséget viszont lazán belehet vinni szilárad kajából.
Azt,hogy otthon nem lehet elérni nagy eredményt azoknak szokták írni,akiknek nincsenek súlyaik. Ha neked van tökmindegy otthon vagy a kondiban használod .
És a konkrét kérdésedre a válasz,én pl már vagy fél éve semmiféle kiegészítőt nem veszek ,helyette kajára költöm ,és ugyanúgy fejlődök . Nem kötelező a fehérjepor,a tömegnövelő meg cukor+fehérje jó drágán .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!