Van olyan férfi aki az ülő tárogató/nyitogató (abduktor) gépet szokta használni? (képpel)
2018. máj. 15. 10:11
1/13 anonim válasza:
Ha valaki ilyet használ nem lehet férfinak nevezni, tehát nincs
2/13 palilaci válasza:
Budos a guggolas es a felhuzas? :D
3/13 anonim válasza:
Én azt sem értem, hogy a nők miért használják.
4/13 anonim válasza:
Ez pinalegyezés. És a társa is. A nőknek sem ajánlatos, mert időpazarlás. Sokkal hamarabb végez és sokkal jobb edzésmunkát tud maga mögött az, aki marad a guggolás mellett. Nem kell bitang súlyokkal, csak épphogy nehézzel.
6/13 anonim válasza:
Én szoktam látni a konditeremben pasikat rajta. Nemúgy néznek ki, mint a nők 😉 Ha egyszer ezzel a mozdulattal tudod dolgoztatni izomáltan a csipő/belsőcomb izmait, hát ez van. Persze nem ezen kell ücsörögni fél órákat, de attól még lehet használni. Nyilván nem hatásosabb persze, mint egy guggolás vagy kitörés, de a kettő között elfér
7/13 anonim válasza:
Én nem láttam meg pasit ilyen gépen, de a nőknek sem puncilegyezés, csak rendesen, súllyal kell végezni, kis ismétlésszámmal.
8/13 anonim válasza:
Én láttam... videón... Maga a regnáló Mr. Olympia, Phil Heath használta:) Nyilván izolálásra
9/13 A kérdező kommentje:
még szerencse hogy akkor nem ültem rá :D nem tudtam hogy ennyire gáz
2018. máj. 15. 15:17
10/13 anonim válasza:
Láttam sajnos, nem férfit, hanem hímneműt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!