Súlyzós edzés mellé milyen kiegészítő sportot?
A súlyzós edzés mellé az úszás lehet jó. Főleg a gyorsúszás az a lábadat is megerősítené. Azt nem írtad, hogy milyen kg-os súlyzóid vannak. De a rúddal guggolást nehéz helyettesíteni.
Futás: ha esetleg inkább plusz kg-tól szeretnél könnyebben megszabadulni
Röplabda: (és ez csapatjellegű sport) hosszútávon jó hatással van, az izom se hátrány, mert erősen meg kell ütni a labdát főleg kezdésnél, de ha jól akarod irányítani a labdát akkor minden izmod dolgozik, még a hasizom is.
Esetleg ezek, de még sok választás van.
Én úszok mellette és futok. Jó sportok mert szeretem, állóképességet ad és még zsírt is éget.
Csapatsportnak bármilyen labdajáték.
Ha lemennek a vizsgák, a boxot szeretném kipróbálni.
Egy jó küzdősport lehet neked is tetszene.
Köszönöm a válaszokat, igazából kondiban edzek szóval minden rendelkezésre áll, de az mégsem olyan közösségibb sport ugye lehet edzőpartnert találni meg ilyenek nem vagyunk elveszve de azért mégse. Úszás nem igazán tetszik, labdajátékokhoz meg szerintem idős vagyok kezdőként sajnos. Valamilyen küzdősport lehet tényleg jó lenne, de néztem pár videót és annyi nevetséges van hogy hihetetlen sok punnyadt ember bemegy aztán ütögetnek a levegőbe meg medvejárást csinálnak földön és ez a nagy edzés ettől várják a megváltást. Ez nekem annyira demotiváló de remélem azért vannak minőségi küzdősport edzések is.
Jöhetnek még válaszok :)
Én judozom és remekül kiegészíti egymást a kettő. A konditól megkapom az erőt, a cselgáncstól az erőnlétet és a hajlékonyságot.
Esetleg rögbi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!