Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 14 Évesen súlyzós edzésnek...

14 Évesen súlyzós edzésnek vannak káros hatásai?

Figyelt kérdés

olvastam sok cikket mindegyikbe mást írnak, hogy megállsz a növekedésben, nem állsz meg stb.

Nem extrém súlyokkal szeretnék dolgozni, kézisúlyzókkal olyan 7-10 kg, francia rúd 15 kb és ilyen 40-45kg alatt dolgoznék súlyokkal max.

Tehát milyen káros hatásai vannak? megállok a növekedéseben, ha igen akkor egy cikket tudnátok linkelni?

már készítettem edzéstervet aki szeretné privátban elküldöm

2018. máj. 11. 15:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Évekkel ezelőtt én is erre a kérdésre kerestem a választ,

de kb 13-14 évesen voltam terembe először akkor kb 165 cm lehettem de nem igazán volt komoly 15 évesen kezdtem el komolyan járni és most vagyok 17, nagyon nagy sullyal edzek, guggolás fekvenyomás felhuzás minden most180 cm vagyok lehet még növök pár centit, tehát szerintem nem áll meg az ember emiatt lehet hogy magasabb lettem volna de ki tudja

2018. máj. 13. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!