Miert van a legtobb testepito nonek póthaja, nem pont hogy gyonyoru sajat hajuknak kene lenni a sok tapanyagtol?
Figyelt kérdés
Eskuszom annyi pothajat meg nem lattam, mint a teremben. Es nem divatbol odajarokrol beszelek, hanem olyanokrol akik ranezesre is ki vannak sportolva. Lehet h tultoltak a taplalekkiegeszitoket vagy mi? Tudatos dietatol es edzestol bedusul a haj. Ezek meg csoffadt sajat hajjal es pothajjal rohangalnak. Oszinten szolva ez tart vissza a taplalekkiegeszitoktol, feherjektol...2018. máj. 10. 22:34
11/12 anonim válasza:
(Előző vagyok)
Ja, és "szedek" (iszom :) ) fehérjeport is, kb heti 3x-4x, ha nem ettem elég fehérjét aznap. De simán meg lehet oldani szilárd kajából is a fehérjebevitelt.
22/N
12/12 anonim válasza:
Szerintem csak esztétika..... Próbálnak igényesek lenni, de ha fested a hajad már attól elrongálódik és ha szőke 3x olyan roncsolt....
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!