Ez jó otthoni edzésterv?
Hétfő: szün.
Kedd: 120 felülés 3x, 120 guggolás 3x, 90 fekvőtámasz 2x, 100 súlyzózás különböző teknikákkal 2x, 2x 40 km. Bicikli.
Szerda: ugyanaz mint kedd.
Csütörtök: szün.
Péntek: ugyanaz mint kedd és szerda.
Szombat: 300 Km. bicikli.
Vasárnap: a szokásos.
Köszi a válaszokat! A fekvőből 80-90 körül szokott az lenni, hogy veszül a nyakam (nemtudom miért a nyakam) és nem bírok egyszerűen többet. És általában addig szoktam csinálni.
Biciklivel egyébként munkaba megyek, ahol szintén "edzek" mert emelni kell, bútoráruház.
Viszont jelenleg csak olyan napi 2000 - 2800 kcal körül eszek, mert annyit bírok. És 3 liter vizet iszom.
Ja és még valami az előző kommentemhez.
A 300km kerékpározás közben nagyon könnyen el tudod égetni az izmaidat. Ha ragaszkodsz ehhez a távhoz, akkor mindenképpen vigyél be a szervezetedbe elegendő energiát edzés előtt, közben és után is, hogy elkerüld, hogy az energiát az izmaidból vedd... Gondolj csak a hosszútávfutókra, és a sprinterekre. Nagy különbség van a testfelépítésük között. Ha izomépítés a célod, akkor rövid, intenzív gyakorlatokat végezz (pl: súllyal való guggolás, fekvő, emelkedőn, hegyre fel kerékpározás)
Az biztos 300km akart lenni? Azt már a profik is megirigylik. A Milano San Remo volt idén 294km - 7h 18min.
Utána gondolom állva estek mint a lovak, mert én biztos nem ülnék le azok után :D
Még csak egyszer toltam, s az utcsó pár km-en alig bírtam :D
De igen, ezt és hasonlókat tervezek minden szombatra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!