Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez jó otthoni edzésterv?

Ez jó otthoni edzésterv?

Figyelt kérdés

Hétfő: szün.

Kedd: 120 felülés 3x, 120 guggolás 3x, 90 fekvőtámasz 2x, 100 súlyzózás különböző teknikákkal 2x, 2x 40 km. Bicikli.

Szerda: ugyanaz mint kedd.

Csütörtök: szün.

Péntek: ugyanaz mint kedd és szerda.

Szombat: 300 Km. bicikli.

Vasárnap: a szokásos.

2018. máj. 6. 16:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Túlterheled magad .
2018. máj. 6. 17:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Felülés helyett más hasizom gyakorlatot csinálj, vagy ne teljes felülést csinálj, hogy védd a gerinced. an saját testsúlyos guggolás egy idő után semmit nem ér, súllyal guggolj inkább, és kevesebbet. A fekvőtámasz jó, azt csinálhatod naphosszat. Ha egybe megy min. 50, akkor súllyal is mehet. Viszont a sok egyéb mellé a 2x 40km biciklizés sok lesz. Nem lesz elég időd, energiád regenerálódni. Ha megeszel napi 4000kcal-t, akkor van esélyed a fejlődésre, valószínű, hogy az izmaid elég energiához jutnak.
2018. máj. 6. 17:23
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! A fekvőből 80-90 körül szokott az lenni, hogy veszül a nyakam (nemtudom miért a nyakam) és nem bírok egyszerűen többet. És általában addig szoktam csinálni.

Biciklivel egyébként munkaba megyek, ahol szintén "edzek" mert emelni kell, bútoráruház.

Viszont jelenleg csak olyan napi 2000 - 2800 kcal körül eszek, mert annyit bírok. És 3 liter vizet iszom.

2018. máj. 6. 17:27
 4/10 anonim ***** válasza:

Ja és még valami az előző kommentemhez.

A 300km kerékpározás közben nagyon könnyen el tudod égetni az izmaidat. Ha ragaszkodsz ehhez a távhoz, akkor mindenképpen vigyél be a szervezetedbe elegendő energiát edzés előtt, közben és után is, hogy elkerüld, hogy az energiát az izmaidból vedd... Gondolj csak a hosszútávfutókra, és a sprinterekre. Nagy különbség van a testfelépítésük között. Ha izomépítés a célod, akkor rövid, intenzív gyakorlatokat végezz (pl: súllyal való guggolás, fekvő, emelkedőn, hegyre fel kerékpározás)

2018. máj. 6. 17:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem az ismétlések számát kell növelni hanem a terhelést . És a gyakorlatokat is variálhatod , változtathatod . Amiből többet tudsz csinálni egyszerre mint 15 az már inkább izomállóképesség növelés és nem fejlődés . Bár attól függ mi a célod .
2018. máj. 6. 17:31
 6/10 anonim ***** válasza:

Az biztos 300km akart lenni? Azt már a profik is megirigylik. A Milano San Remo volt idén 294km - 7h 18min.

Utána gondolom állva estek mint a lovak, mert én biztos nem ülnék le azok után :D

2018. máj. 6. 19:27
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, oké nem pont 300 km, de Budapestről a balatonig, oda-vissza az már majdnem annyi...
2018. máj. 6. 20:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát ha azt minden héten letolod az derék :)
2018. máj. 6. 22:28
 9/10 A kérdező kommentje:

Még csak egyszer toltam, s az utcsó pár km-en alig bírtam :D

De igen, ezt és hasonlókat tervezek minden szombatra...

2018. máj. 6. 22:35
 10/10 anonim ***** válasza:
300 km bicikli-zés nagyon szép telejesítmény.De én is azt mondom nagyon sok izmot el lehet égetni vele ha nem viszel be elég tápanyagot.Közben menjen energia szelet,fehérje szelet.Előtte fehérjében,szénhideátban gazdak étkezés.
2018. máj. 8. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!