Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan legyek sportosabb...

Hogyan legyek sportosabb konditerem nélkül?

Figyelt kérdés
Nem az a nagyon kigyúrt akarok lenni, de azért látszódjon valami. Van egy 10kg-os súlyzóm, ezzel szoktam 5x12-es sorozatot csinálni (emelgetem:D), emellett 5x12db fekvőtámasz úgy hogy a lábam fent az ágyon ez egy héten 3 alkalom. Már 1 éve csinálom, mondhatom, hogy látok fejlődést a felsőtestemen, de ez másnak fel se tűnne. Úgy érzem elértem a maximumot, szerintem a súlyzó súlyát kéne növelni. Vagy más tipp? 190cm 82kg vagyok 22éves
2018. máj. 6. 08:26
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Ha nem akarsz új súlyokat beszerezni, nehezítsd a saját testsúlyos gyakorlatokat. Pakolj meg egy hátizsákot és fekvőzz, húzódzkodj azzal. Nyáron a szaabadtéri kondiparkokban is nagyszerűen lehet gyakorolni.
2018. máj. 6. 08:30
 2/8 anonim ***** válasza:
51%
Fegyencedzés.
2018. máj. 6. 08:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Ez a táskás megoldás jól hangzik. Táplálkozáshoz jó ha 3 tojásból csinálok rántottát reggelire? Sajnos többet nem tudok megenni.
2018. máj. 6. 09:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Calisthenics-ben soha nem fogod elérni a maxot, pláne ha nehezíted súllyal is...
2018. máj. 6. 09:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Konditeremmel sem leszel nagyon kigyurt, ne félj ettől, ez ne tartson vissza.
2018. máj. 6. 09:49
 6/8 anonim ***** válasza:
55%
A fekvőtámaszos edzést ajánlom még. A mobilos applikációk között több olyan is van, ami mondja hogy miket csinálj. Hasra is vannak jó edzések. A láb és a hátedzésekről nem tudok nyilatkozni. Egy ideig csináltam, de konditeremben gyorsabban lehet fejlődni még akkor is ha csak köredzéseket csinálsz. Szóval ha ilyen jó alkatod van, 190/82, miért ne mennél edzőterembe? 3-4kg-t gyorsan fellehet szedni megfelelő fehérjebevitellel, és ilyen enyhén izmosnak már igy is lehet lenni. Aztán eldöntöd, hogy akarsz-e többet.
2018. máj. 6. 11:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is csak azt tudom ajánlani,hogy nehezítsed súlyokkal a gyakorlatokat.

Fekvôt nem feltétlenül szükséges,mert ott rengeteg nehezítés van már alapból.

Diamond push-ups

Decline push ups

Handstand push ups

Stb stb

Van egy nagyon jó youtube-os csatorna,csak ajánlani tudom ôket(offical thenx)

Itt van még tôlük pár fekvô stílus

[link]

2018. máj. 6. 11:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Official*

Illetve bocsi de a a fekvô típusoknak nem tudom a magyar nevét :D

2018. máj. 6. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!