Debrecenben melyik a legtoleránsabb konditerem, ahova nem
BMW-s izomjanik és újgazdag ficsúrok járnak?
Figyelt kérdés
Szeretnék elkezdeni kondizni, de mivel elképesztően vékony vagyok ezért szeretnék olyan kulturált/elfogadó helyre menni, ahol a legkisebb az esély arra, hogy ferde szemmel nézzenek rám és azért árban is elfogadható legyen. Tudom, hogy szinte minden konditeremben vannak egoista izomcsávók és nagyképű, sznob aranyifjak, de melyik az a hely, ahol a legnagyobb önbizalommal vághatnék neki első körben a hőn áhított 60 kg elérésére.
Sehol nem fognak beszolni, vagy furcsa szemmel nezni rad, ha rendesen edzel. Mindenki kezdte valahol, es ezzel mindenki tisztaban is van, emellett senkit nem erdekel, hogy nezel ki. A nagyon izmos embereket nezik meg es a noket.
2018. ápr. 27. 06:36
2/6 anonim válasza:
Amikor csinálod a gyakorlatok ne nézz senkire, valami életten tárgyat fogj ki a teremben a szemeddel, vagy csukd be. Nekem ez a taktikám és bevált. Persze ne fekvenyomás közben csukd be, hanem amikor nincs veszélye annak, hogy rádesik valami..
Egyébként ha ennyire félsz még (ami nem baj még) előkészítheted magad kicsit. Pl: 3-4 héten keresztül csinálj ilyen egyszerű gyakorlatokat otthon 20 percben.
(Sok applikáció jó erre a mobilon) Általában ilyenek vannak benne, hogy - 15 fekvő, 20 hasprés, megint 15 fekvő, 20 guggolás, megint 15 fekvő stb. Mielőtt edzesz egyél húst+rizst, vagy hús+burgonyát, utána meg igyál táplálékkiegészítőt (Fehérjepor). Ezzel pár kg-t könnyen fellehet azért szedni, még a genetikailag olyan embereknek is akik soványak/nehezen híznak.
2018. ápr. 27. 09:02
3/6 anonim válasza:
Észre se veszik ha bemész a terembe, azt sem ha kimész. Kb csak akkor fognak hozzád szólni ha befoglalod az erőkeretet bicepszezéshez.
2018. ápr. 27. 13:08
4/6 anonim válasza:
Holnap, holnap után 14órától (vasárnap, hétfő) az Energym-ben edzem. Ha gondolod gyere el, és két edzés erejéig segítek akklimatizálódni. Veszel napijegyet, aztán majd meglátod tetszik-e a terem, vagy nem.
2018. ápr. 28. 15:10
5/6 anonim válasza:
Ma már nem az a beszólogatós, nézegetős világ van, ahogyan többen is utaltak erre. Nekem speciel volt már olyan élményem, hogy a terem egyik legközvetlenebb, legjobb arcát láttam edzés után beszállni egy böhöm nagy Lexusba, míg a hangoskodó, bizalmaskodó proli lejött a szakadt Renault-val. Úgyhogy ne aggódj, senki nem fog názegetni, beszólni, max. ha te nem viselkedsz kultúráltan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!