Mi ez a sok szteroid kérdés GyK-n?
Az a tesztoszteron, ami benned van es jobban fejlodsz tole, mint nelkule, az egy mesterseges cucc, ember!
Persze mellette is stimulaciot kell adni az izmoknak, hogy fejlodjenek, hiszen a szteroid, az a regeneralodasban fog segiteni.
Birom, mikor annyira szepitenek a koxolast, hogy fa..sagokat beszelnek.
Csak egy hulye fogalmazason megy a vita.
Az a mesterseges tesztoszteron, amit magadba nyomsz es fejlodsz tole, nem a szervezetede, igy hulye megfogalmazas az, hogy arra kepes a test, amit vele elersz.
Olyan ez, mintha azt irnad, kepes a test ra, hogy uj szive legyen. Ugy hangzik, mintha tudnank uj szivet noveszteni.
20-as, az a baj, hogy te lehet azt hiszed, hogy ismered ezeket a dolgokat amiről beszelsz, csak valószínűleg nem szakirodalomból hanem gyúrós oldalakról meg az x filesból ez látszik azon amiket írsz.
Nem mondod természetes a tesztoszteron asztaa, az epo is az képzeld el még estig lehetne sorolni. Figyi írjunk már a wadának, hogy hülyék és természetes anyagot tiltanak hátha a kedvedért leveszik.
Annyira látszik, hogy lövésetek sincs a valódi biokémiai hátteréről csak nyomjátok amit a "szakoldalakon" olvasok.
Szégyen, hogy ebben a sportban ilyen nyíltan és már már dicsőségesen nyomjátok a cuccot. Itt meg még a natúr versenyen is kokszosok indulnak. Arra nem képesek, hogy megpisáltassák őket. Ezeket a cuccokat hónapokig ki lehetne mutatni. De nem, még a látszatát se akarják megadni, hogy tiszta legyen a sport. Szégyen :(
A testépítésnek igen is volt szteroid mentes korszaka, ha hiszed ha nem. 1958-ban engedélyezte az FDA az első szteroid forgalmazását. Nézegess 50 és évek belieket. Te soha nem leszel olyan meg kokszal se.
Szemelyeskedhetsz ugy hogy semmit nem tudsz rolam. Sehol nem irtam hogy kokszolok. Nem igazan latok semmi ervelest abban amit irsz. A tesztoszteron hormon talan nem természetes hormon ami termelodik a testedben? Kivulrol bevitt tesztoszteron nyilvan mesterseges. Senki nem irta hogy egeszseges es a biokemiai hátteréről egy szot sem mondtam. Egeszsegugyi hatterrol sem esett szo. De nyugodtan belemehetunk meglatjuk kinek mennyi szaktudasa van.
Azzal ervelsz hogy mesterséges cucc. Erre az ervelesedre irtam hogy a margarin is az. Ki irta hogy rendben van ?
Tudod mit akkor ne legyen tabu.
Csak számomra akkor is furcsa, hogy minden sportban küzdenek ellene ahogy csak tudnak. Itt meg még külön menő, tökös dolog ha nyomod.
Más, hogy egy ebből elő tolja és más ha egy hobbista. Mint az ide irogatók 99.999% -a. Persze tudom itt mindenki versenyezni akár azért nyomja. Oké, elmegy a Scitec muszkli bícsre versenyezni és mit ér el vele? Kap egy oklevelet meg pár kiló ajándék tápkieget wow, megérte. Egy olimpia bajnok meg 20 misit meg életjáradékot meg rivaldafényt kap. Ha ilyen helyzetben lennék tolnám agyba főbe én is.
Mondjuk a plakátokon is meg a tápkieg reklámokon mindig agyonkokszolt csávók vannak.
Reklámszöveg: egyél bcaat, fehérjét, kreatint, l-karnitint mittomén mit, mert attól lettem én is ekkora? Na akkor ki él álomvilágban? Miért nem olyannal reklámoznak akik nem cuccolnak?
Jah mert nem olyan eszetlen böszme méretűek. De kérdem én miért az a cél, hogy eszetlen böszme legyél? Miért nem egy klasszikus arany a cél? Amit mondjuk hozni lehet natúr? Hát mert a versenyen is x akkora mint egy gorilla, meg a y is mekkora már...
Hobbi szinten két dolog vezet a kokszhoz az én véleményem szerint, a lustaság az egyik. A másik valamilyen kompenzálás, pszichés probléma, önértékelési zavar. Az ilyen kíváncsi vagyok mit tud a testem duma elég gyenge indok. Ott valami van a háttérben. Ugye ebből lesz a spirál, hogy nem tud az ember kiszállni és ahogy mondani szokás nincs egy kúra csak első. Na pont ezért ha csak valóban kíváncsi lenne akkor egy után megálljt parancsol. De nem fog...
Igazából nem izgatna csak rohadtul zavar, hogy itt ha kiírok egy értelmes kérdést, mondjuk az edzés progresszió témakörben akkor 0 választ kapok 1 hét alatt közben, hogy szedjem a danabolt kérdésre jön 50 válasz. Lassan minden 3. Kérdés valóban erről szól. És mint írtam már szerintem a sportnak nem erről kéne szólnia. Hobbi szinten semmiképp sem!
Volt egy másik kérdés, ahol a súly meg erőemelés volt a téma és mindenki írta, hogy nehogy, mert sérülés veszélyes. Egy lökés vagy szakítás az tabu nehogy megsérülj de a koksz mehet igaz feje tetejére áll tőle a szervezeted de az nem probléma majd levezetem egy kis hcgvel, tamoxifennel amit tudod mire adnak eredetileg? Mellrákra, meg meddőség kezelésére! Laza ügy.
Jah de de a rántottába nem szabad betenni a sárgáját és tejet se igyál mert van benne 3g tejcukor.
Érzed az ellentmondásokat? Na engem ez csesz fel kegyetlenül, a butaság :/
És beszélgettünk mélyebben is a kokszokról. Egy gyógyszergyár K+f részén vagyok vegyész. Láttam már ezt azt hidd el. :)
Az pedig ismét hozzátenném, hogy tisztelet a kivételnek, akinek nem inge stb stb... De úgy is sokan magukra fogják ezt venni.
Latod mennyivel ertelmesebben is lehet folytatni a beszelgetest.
Nezd ha pénz mozgatja a sportolot kizarolag az nem igazi sportember. Nincs meg benne a sportszeretet az akaras. Persze nem mindegy. De alapvetoen nem a pénzért kezdesz el versenyezni hanem mert Te akarsz lenni a legjobb. A legjobb a varosban,országban,euban,vilagon. Ez 1 embernek jon ossze. 1 nek. Erre nagyon kicsi volt az eselye ha nem nyomta es akarta volna nem lett volna Ő. Ezt elore nem lehet tudni. Muscle beachen is igen sokan indulnak de inkabb kezdoversenynek lehet jo.
Pont ez a baj hogy a plakatokon is kokszosok vannak. Egyreszrol igy az a testkep lesz idealizalva-->ez vezet tobb kokszhaszanalohoz. Masreszrol azt hiszi hogy eleri naturalon. Ez is problema. Ha elore megmondanak hogy figyelj ehhez 8 fele gyogyszert kell szedj elore,ramegy az egeszseged lehet nem is vagynanak ra. De megszuletik az otlet hogy ez kell. Utana no a motivacio es belehajszolja magat.
Hobbi szinten nagyon nehez legyőzni a fuggoseget. Ha van egy verseny bekeszulsz jo ez kell utana jobban el tudod fogadni hogy nem vagy formában egesz evben. Mig verseny nelkul mierr koszoltál? Jol neztel ki 2 hetig? Megmutattad valahol? Szerintem esszel lehet hobbistakent is hasznalni csak eleg nehez. Lustasag is nagy ok,az megint masik tema. Akinek budos a melo azzal szerintem nem sokan ertenek egyet. Pszichés ok is elofordul de annyira nem gyakori mar szerintem.
Az hogy mi erdekli az embereket nehezen befolyasolhato. Talan azert is tobb az ilyen kerdes mert errol kevesebb az informacio amig a masikat azert ki lehet guglizni.
Az nem igazan erv hogy mire talaltak ki. Persze nem egeszseges de nem azert mert mire talaltak ki. Arra talaltak ki hogy visszaszoritsa az osztrogent ezaltal gatolja a raksejtek elszaporodasat a mellben. Nem ertek egyet azzal sem hogy osszetevesztik az egeszseges taplalkozast a sport taplalkozassal. Ketto nem jar együtt. Ugy hogy igen van ellentmondas de ez inkabb a fitneszipar szulemenye.
En is vegyesz vagyok (ha hiszed ha nem) lattam mar ezt azt. Amugy meg olyan mindegy,vegyesz szakmanak sok koze nincs a gyógyszerek hatasmechanizmusaval kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!