Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyire általános, hogy a...

Mennyire általános, hogy a szteroidhasználók agresszívabbak lesznek a cucc miatt?

Figyelt kérdés

Sztorik: Az egyik ismerősöm mesélte, hogy egy kox használó a kúra alatt ingerlékeny volt vele szemben, (ha jól tudom a kúra után) bocsánatot is kért tőle. Engem is kóstolgatott már a teremben egy (szinte tuti) szteroidozó, majd amikor nem hagytam magam (több alkalom után), nekem is ugrott.

Szóval mennyire általános, hogy agresszívabb a szteroidhasználó? Mennyire valószínű, hogy egy alapból hevesebb vérmérsékletű ember szteroid kúra alatt sem lesz túl agresszív? Van amelyik szteroidnál nagyobb az esélye a fokozott agressziónak?

2018. máj. 1. 00:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Agresszívabb lesz majdnem mindneki de ha alapbol nem vagy huje akkor nem is leszel. Mindegyik szer mashogy hat,egyeni tolerancia kerdese az agresszio.
2018. máj. 1. 01:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem egy munkatársam használt szteroidot egy ideig, amikor használta akkor egész nap nyomott volt, csendes. Gyakran azt sem vette észre, hogy mit kellene csinálnia a munkában. Amikor leállt vele, újra kommunikatív lett, nem volt úgy elvarázsolva, feladatokat jobban végezte. A szteroid hatása alatt egyébként a legkisebb konfliktusokat is kerülte. Nem lehet, hogy mindenkire másképp hat? Esetleg ráerősít alaptulajdonságra? Azt egyébként viszont én sem tudom, hogy viselkedhetett edzőteremben.
2018. máj. 1. 03:18
 3/10 anonim ***** válasza:
De abszolut az is jellemzo hogy felerositi az alaptulajdonsagokat. Robbanekony harag,hirtelen agressziot valamilyen szinten fokozza szerintem majdnem mindenkinél. Ez nem is feltetlenul tunik fel kulvilagnak ha valaki alapvetoen nyugodt természet.
2018. máj. 1. 03:35
 4/10 anonim ***** válasza:

Abszolut altalanos. Uj tulajdonsagokat nem alkot a szteroid, csak a regieket erositi fel. Ha alapbol nyugodt valaki, akkor nem lesz tul aggressziv. En pl alapbol aggressziv tipus vagyok, tesztoval mar eleg durva, trennel meg brutal. Ezert kerulom a konfliktusokat, es neha az embereket is.

Van ismerosom, aki alapbol meg nalam s durvabb. Neki volt mar, hogy otthoni veszekedesnel beleutott a falba, es eltort a keze. Ilyen embereknek mar nyugtato is kell.

2018. máj. 1. 06:25
 5/10 anonim ***** válasza:

en eddig semmit nem tapasztaltam ebbol.

Mondjuk nalam csak egy vegyulet megy

2018. máj. 1. 07:26
 6/10 A kérdező kommentje:
ma 06:25 Én alapból kicsit agresszívebb típus vagyok, viszont van önkontrollom. Ha egy alapból agresszívabb ember előre készülne a fokozott agresszióra, akkor mennyire valószínű, hogy szteroidok mellett fékezni tudná magát? Én most igazából a nagyobb "dolgokra" gondolok, tehát ha kicsit feszülten reagál a szteroid használó az még nem olyan nagy baj, mintha mondjuk erőből nekiesne valakinek, netán súlyosan megverné stb. Én igazából ezeket gondolom az egyik nagy veszélyének a szteroidoknak. Csak nem tudom, hogy egy alapból kicsit agresszívabb ember tudná e magát fékezni, ha készülne rá. Ez lenne talán a kérdésem lényege, fent is kitértem rá.
2018. máj. 1. 12:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Onkontrolltol fugg. Miota megy a dopping egyszer sem verekedtem vagy hasonlok, elotte viszont evente tobbszor is. 1-2 kura alatt ki lehet tapasztalni magadon, hogy hogyan kell kezelned az ilyen helyzeteket.
2018. máj. 1. 13:23
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki válaszát!

Koslayer.

Alapjáraton sokszor békés vagyok, viszont kiborulni kitudtam a múltban könnyen, de ha kéne, megtudnám szerintem most fékezni magam, ha valami „ideges” helyzet lenne. Gondolom nyilván nem lehet előre tudni, hogy kiből mit hozhatna ki, de azért van információ, ami alapján lehet tippelni. Én, ha valamikor használnék szteroidokat, akkor, ha kicsit indulatosabb lennék arra szerintem azt mondanám, hogy oké. Viszont azt nem tudom, hogy az mennyire valószínű, hogy a szteroid használó teljesen kifordul magából és mondjuk úgy ront neki annak, akire haragszik, hogy komolyan meg akarná ölni? Tehát valamiféle ámokfutásba kezdene, nem csak "simán" agresszívabb lenne. Szerinted ez mennyire lenne valószínű/valószínűtlen? Persze mások véleménye is érdekel.

2018. máj. 1. 23:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer pattant el az agyam kura alatt igazabol utana mar mindig tudtam kezelni,szerencsere akkor is meg idoben eszbe kaptam. Bar en nyugodt vagyok alapbol. Egyenfuggo teljesen. Valoszinuleg 1-2 eset utan megtanulod kontrollalni,csak oda kell figyelni ra es egyszeruen otthagyni a helyzetet.
2018. máj. 2. 02:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha alapbol bekes vagy, akkor legfeljebb magas dozisokkal johetne ki, de akkor sem nagyon durvan. Parszor tortenik valami, utana mar rajosz, hogy hulyeseg es megtanulod kontrollalni.
2018. máj. 2. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!