Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ehhez a fizikumhoz, mennyi...

Ehhez a fizikumhoz, mennyi "cucc" lehet a magát naturálnak valló srácban?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=FmXScQUuHrY

A videóban szereplő személy Dejan Stipic szerb street workout "versenyző" vagy nem igazán tudom rá a szót.

KIEMELNÉM: Azért érdekes nekem a helyzet, mert a srác vajdasági származású, pontosabban szabadkai. Ráadásul én egy középsuliba jártam vele, pár évvel idősebb mint én. Akkor is jól nézett ki, de ez mostmár nagyon brutális.

Több haverom is csodálkozva nézi és még mindég azt hiszik róla, hogy naturál.

Na de visszatérve a kérdésre hány fajta illetve milyen mennyiségű cucc kell, hogy valaki tegyük fel jó genetikával is igy nézhessen ki.

Én mondjuk egy Jeff Seid-het tudnám hasonlitani, aki IFBB pro versenyző(egyértelműen szteroidhuszár), de szerintem még rajta sincs ennyi izom, igaz ő magasabb, a videóban a tag pedig 165 cm körűl mozog.

2017. nov. 9. 22:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyi cucc van benne, de szerintem nem naturál a csávó.
2017. nov. 10. 14:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem sem naturál a srác. Ma már a Calisthenics-et is cuccosok népszerűsítik. Azt, hogy mennyi cucc lehet benne nyilván ránézésre senki se tudja ahogy azt se, hogy mennyi kellhet egy adott testhez. Mindenki eltérően reagál a cuccra erre nincs pontos válasz. De a cuccosok között találni durvábbakat is.
2017. nov. 10. 15:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Pár kúra benne van. 3-4 felé szteroid is +egyéb gyógyszerek.
2017. nov. 10. 22:06
 4/4 anonim ***** válasza:
nem tudjuk miylen amgas az ember, (csak az arányok miatt, mert főként egyedül vagy nem belőhető magasságú emberek mellett van), valamennyi biztos van benne. De ezt így mindenféle kaja meg edzésmult ismerete nélkül nehéz megmondani
2018. jan. 15. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!