Mi ez a sok szteroid kérdés GyK-n?
Hát azért ez kicsit erős volt, hogy soha nem fogok kinézni sehogy :D
Már ne is haragudj, és ha nem akarok dinnyés ember lenni akkor mi van? Én pl: a küzdősport hive vagyok. Azért tettem fel a kérdést, mert nem tudom mi értelme van szteroidozni olyannak aki nem versenyre készül csak "nőni akarok" cimmel nyomja magába a cuccot. Én naturálba edzek a thai boksz mellé még is van alakom, csak nem 90kg vagyok hanem 70...
"Van akinek nem eleg az a szint, ami a natural max lenne, foleg, mert az csak egy nagyon kis toredeke annak, amire a test kepes, es sokan szeretnek latni, hogy mit tudnak kihozni magukbol"
Ekkora hülyeséget. Olvasd el mit írtál. Nem elég a naturál max mert az töredéke annak amire a test képes? Jujj. Jó tudjuk te tolod a cuccot rendesen és még itt büszkélkedsz is vele.
Érdekes más sportokban titkolják a tiltott teljesítmény fokozók használatát, itt meg jól fel lehet vele vágni meg az a kemény csávó aki tolja. Bár annyira egyik se kemény, hogy magának adja be hanem az öltözőben, mint a búzák szurkálják egymás valagát. Jah a legszánalmasabb, hogy a sok gyökér képtelen leírni, hogy injekció és szurisnak nevezik, mint az ovisok...
Amúgy kérdező, tök igazad van, lassan szteroid rovat lesz ebből. Érdekes a többi sport topikban nincs szteroid kérdés. A Wizz Air maratonra, meg a balatont körbe bringázóknál nem az epo a fő téma... Simán törölni kéne ezeket a kérdéseket csak épp tesznek rá nagy ívben az oldal kedves szerkesztői.
Pedig jogilag is lehet aggályos a dolog.
"
(5) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennyolcadik életévét be nem
töltött személyt tiltott teljesítményfokozó szer használatára rábír, vagy ilyen személynek a
tiltott teljesítményfokozó szer használatához segítséget nyújt, vétség miatt egy évig terjed ő
szabadságvesztéssel büntetendő."
És azt is le merem fogadni, hogy az üzletelés is nagyban megy itt privátban ami szintén illegális.
Szóval a gyakori ehhez asszisztál...
Lehet lepontozni kokszimaxik!
Reszben egyetertek az elozovel. Hobbiszinten, versenyzoi ambiciok nelkul felesleges a cucc.
Sok a komplexusos ember, de a legtobb csak azert kerdezi, hogy miket toljon, mert 0 munkaval akarjak magukat kipattintani.
Ja nulla melo. Heti 3x lejarni mell bicepszezni meg buzulni nehany labgepen es zabalni a csirke rizst az is nulla melo.
Aztan ugye kellene a latvanyos eredmeny minel hamarabb, mert a fentebb emlitettek csak reszben hatasosak, aztan edzesterv programozasi ismeret meg alapveto biosz az nuku, igy marad a szuri meg a durranas, aztan egy strandfazont igy konnyu osszehozni par honap alatt.
Van itt olyan valaszolo, aki alapbol cuccal kezdte az edzest, aztan itt osztja az eszt. Szegyen.
Az emberek 90% azért nyúl hozzá mert kisebbségi komplexusa van basztatták,egyéb lelki problémák és ki akar tünni azzal ,hogy ő milyen királyul néz ki.
A maradék 10% aki céltudatosan,megfelelően használja és talán lehet belőle versenyző.
Ennek az 1% jut el oda hogy talán valami eredményt is profitál belőle,azon kivül,hogy szétbassza magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!