Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi ez a sok szteroid kérdés...

Mi ez a sok szteroid kérdés GyK-n?

Figyelt kérdés
Rákeresek a testépités szóra és minden 3. szteroid kérdés. Minek kellenek ezek az embereknek?

2018. máj. 3. 22:47
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
58%
Na mi van? Azt hittem, hogy nagy balhé lesz itt estére. Vagy a sok kokszosnak épp most van májtranszplantációja vagy dialízise aztán nem ér rá? :D
2018. máj. 4. 19:11
 12/32 anonim ***** válasza:
Koslayer igazoltan van távol. Róla tudjuk, hogy mióta tele van mint a déli busz azóta napi 3 órát edz mint a gép, hogy zorall legyen. 😝
2018. máj. 4. 19:12
 13/32 anonim ***** válasza:
Nekem annyi a bajom a koxosokkal hogy általában óriási s_ggfejek. Ahova járok terembe ott is az összes olyan aki nyilvánvalóan koxol hogy vagy nem köszön vissza ha ráköszönsz, vagy ordibál miközbe nyomja, vagy egyszerre foglal 2-3 gépet fél órán keresztül és nem engedi hogy beszállj, vagy ha az a gép kell neki ahol te vagy odajön és köszönés meg mindenféle udvariasság nélkül megkérdi hogy "Mennyi van még vissza?" vagy összeizzadja a padot és nem törli le maga után. Jellemzően ebből az 5 dologból 2-3 igaz mindegyikre de olyannal is találkoztam akire mind az öt, és érdekes módon a naturáloknál nem igazán van ilyen. Ezek alapján eléggé megváltoztatja az emberek viselkedését is a cucc, én ezért sem szeretném soha nyomni. Ki tudja lehet én is egy nagy s_ggfej lennék ha tolnám.
2018. máj. 4. 20:26
 14/32 anonim ***** válasza:
A baj ott kezdodik, hogy a koxolas, legtobb esetben egyutt jar egy undorito szemelyiseggel. Pl, a sok szteroiddal kapcsolatos kerdes a strand gyurosok miatt van mostanaban, akik munkat lustak belefektetni, de az eredmenyt szeretnek, hogy villoghassanak.
2018. máj. 4. 23:54
 15/32 anonim ***** válasza:

#8 Ebben semmi hulyeseg nincs, tanulj meg ertelmezni szoveget. Egy szoval sem mondtam, hogy arra kivancsiak, amire a test termeszetesen kepes, hanem az igazi maximumra.

Egyebkent meg soha nem buszkelkedtem, csak mondjuk van annyi eszem (ami ugy tunik neked nincs, mert buszkelkedesnek vetted), hogy az itteni kezdoknek -akik valszeg naturalok- leirom, hogy nem vagyok az, igy tudjak, hogy ha pl leirom a sajat edzesemet, akkor azt ne kezdjek el kovetni mert naturalban tuledzes lesz a vege. De ha szerinted okosabb megoldas hazudozni, akkor nagyon egyenes ember lehetsz az eletben is.

2018. máj. 5. 06:48
 16/32 anonim ***** válasza:

Na akkor mégegyszer.

"Van akinek nem eleg az a szint, ami a natural max lenne, foleg, mert az csak egy nagyon kis toredeke annak, amire a test kepes, es sokan szeretnek latni, hogy mit tudnak kihozni magukbol"

A naturál max az az a szint amire képes a test. Ennél többet is ki lehet hozni valóban, teljesítmény növelő szer használatával. Ebben ott a bukfenc, hogy arra a test normál biológiai folyamatai mellett nem képes. Csak akkor ha tele nyomod magad szteroidokkal. De ezesetben már nem arról van szó, hogy a test mire képes hanem az anyag mire képes a testeddel...

Amúgy mit akar egy ide irogató kihozni a testéből? Láttál már képeket szteroid korszak előtti testépítőkről? Az ide irogatók kokszosok annak a felét se érik el. Nem, nem azért mert rossz a genetika, meg megsérült itt ott meg a többi rossz mellédumálás hanem mert lusták mint a föld, ezért kell a koksz mert úgy könnyebb. Lásd pumped Gabo jelenség...

Az meg, hogy azért irod, hogy tudják nehogy túledzék magukat, ok elfogadom. Bár a mit nyomjak, mennyit nyomjak kérdések alatt is ott a neved mindig és adod a tanácsokat rendesen. Tudtad ha 18 alattiak adsz ilyen tanácsot az törvénybe ütközik? Honnan tudod ki van a túloldalon?

Nem okos dolog hazudni (nekem nincs rá szükségem mert én nem élek ilyen szennyekkel) de bizony máshol titkolják, lásd súlyemelés, bringa, atlétika, foci, baseball, minden versenysportban. Mert tilos nyomni. Nem szabad, mert ez a szabály és mert veszélyes és mert etikátlan.

Itt meg mi van, nem, hogy az él hanem a hobbi sportolók is tolják mint ha csak tiktakk lenne és senkit nem izgat, és azzal takaróznak, hogy ez a sport ezzel jár. Mellé még egészséges étkezésről meg vitaminokról dumálnak... Mekkora kettősség.

Ez, véleményem szerint a sport, nem a testépítés hanem a hobbi sport legyen az bármi, szemenköpése.

A hobbi sportnak az lenne a lényege, hogy élvezd, szeresd csinálni és legyél egészségesebb, fittebb.

Ez a kokszos hobbi gyúrás aminek a célja, hogy zorall legyél meg megnézzenek a strandon meg kemény legyek az éjszakába na ez szánalmas és valószínűleg pszichés okok bújnak meg a háttérben. Kicsi a farka, verték gyerekkorában tök mindegy de tuti van valami defekt...

Én azért járok le, hogy erőssebb és fittebb legyek. Én jól érzem magam, nem a centiket mérem a karomon mert kit érdekel? Jól akarom érezni a bőrömben magam. Ahogy nekem ehhez se alkoholra se drogra és szteroidra sincs szükségem.

Erről ennyit.

2018. máj. 5. 09:38
 17/32 anonim ***** válasza:

A naturál max az az a szint amire képes a test. Ennél többet is ki lehet hozni valóban, teljesítmény növelő szer használatával. Ebben ott a bukfenc, hogy arra a test normál biológiai folyamatai mellett nem képes. Csak akkor ha tele nyomod magad szteroidokkal. De ezesetben már nem arról van szó, hogy a test mire képes hanem az anyag mire képes a testeddel..

Igy van.

2018. máj. 5. 10:20
 18/32 anonim ***** válasza:

Ha elolvasod ugyanezt irtam a vegen, hogy a masik csapat pedig az, akinek budos a munka. Inkabb elmondom a velemenyem, minthogy osszeszedjek neten a sok baromsagot. Aki kokszolni akar ugyis fog. Unios penzeket elcsalni is buncselekmeny, nem? Aztan akkor mivan? De nem akarok politizalni itt. :)

A koksz nem fog izmot epiteni, azt is a tested epiti, tehat a testbol kihozhato maximum. Szteroiddal is vannak hatarai a testnek, es azok nem a szteroid hatarai.

2018. máj. 5. 18:42
 19/32 anonim ***** válasza:
Butasagot beszelsz. Amit szteroiddal ersz el, arra nem kepes a szervezeted. A szervezeted kepessegei azok, amik szteroidok nelkul vannak. Persze, ugyanolyan jol kell csinalni a dolgokat kox mellett is, de ettol fuggetlen, egy mesterseges cucctol fejlodsz, ami nem a szervezeted kepessege.
2018. máj. 6. 00:06
 20/32 anonim ***** válasza:

En nezegetem a tesztot a sarokba de meg se mozdul. Kíváncsi vagyok mire képes de nem latom. Mi van veled teszto ? 😔 lehet hamis ? 🤧 Onmagaban nem csinal semmit. Ez egy termeszetes hormon,ami van a testedben. Ez a "szenny" benned is benned van. Csak itt kivulrol kapja a szervezet olajban oldott formában. Tested lehet kepes valamire. Vicc ahogy ezt gondolod,ebbol (is) latszik valojaban nem tudod mik ezek a szerek elmeleti szinten sem.

Melyik is az a korszak a testepitesben ahol nem volt dopping? Vagy barmelyik masik sportban ? Nagyon régóta nem doppingmentes egyik sport sem,annyi a kulonbseg hogy fejlodott a doppingipar. Verdoppingot hasz szaz evvel ezelőtt hasznaltak mar ?

Informacio terjesztes nem buncselekmeny. Akkor sem ha 18 alattiaknak mondod.

Annak ellenere hogy egészségtelen dolog mindenkinek a sajat dontese. Mindegyik kozeg kitermel magabol sopredekeket igy ez is (bekokszolok a strandra mert lusta vagyok).

2018. máj. 6. 03:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!