Hogy lehet hogy szálkásítok és nő közben az erőm?
Figyelt kérdés
70 grammal csökkentettem a szénhidrátot, de a gyakorlatukban nő az erőm.
Hogy lehetséges ez?
2018. máj. 3. 11:17
1/8 anonim válasza:
Miért ne lehetne lehetséges? Am az a 70g szinte semmi, csak mondom.
2/8 A kérdező kommentje:
De fogyok vele.
És azt mondjak h kalória deficitben naturalban nem lehet növelni az erőt
2018. máj. 3. 11:31
3/8 anonim válasza:
Talán ideális pihenéseket tartasz az izomregerenációnak. Vagy ha eddig is ennyit edzettél, akkor most kezdett el gyorsabban regerenálódni.
4/8 anonim válasza:
Lehet izmosodni kalória deficitben, naturálként. Még akkor is, ha nem vagy kezdő, de kezdőknek a legkönnyebb.
5/8 anonim válasza:
Az erő nem csak az izomtömegtől függ. Amúgy nem tudjuk mióta edzel, hogy mióta vagy kalóriadeficitben, mekkora kalóriadeficitben vagy, hogy mekkora a testzsír%-od stb. Ez mind számít.
6/8 anonim válasza:
Kezdőként simán el tudom képzelni. Nekem látható, mérhető izmosodás nélkül is többszörösére nőttek a súlyok, nyilván nem az izom jelentős erősödése okán :) Fejlődnie kell másnak is az erősödéshez.
Plusz engem speciel enervál a szénhidrát s amúgyis éhgyomorra van több energiám. Lehet, hogy változtattál valamit, ami neked fontos...
7/8 anonim válasza:
Én is tartom az erőm, sőt 1-2 gyakorlatba erősödtem, pedig 3 hete szállkásítok és eddig lement 3kg, de én közel 30% testzsírról kezdtem 177cm-vel 103kg-val szálkásítani, így azért még lehet tartani az erőt ha jól csinálod a dolgokat, akkor "vicces" mikor 15%-ról indulsz és szeretnél lejjebb menni.
8/8 A kérdező kommentje:
3 éve edzek
~15-16% tzs
~81 kg, 82.5 ről indultam pár hete
Minap sikerült 50 kg al Scott padozni 6ismetlest, eddig nem ment annyi bele szóval gondolom erősödtem.
2018. máj. 3. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!