Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan szeditek a BCAA-t?

Hogyan szeditek a BCAA-t?

Figyelt kérdés
Egy ideje mar szedem a BCAA. Kezdetben csak 1 adagot (2kapszulat) edzes elott, viszont kesobb tanácsolták hogy nyugodtan szedjem akar ennek a háromszorosát is (természetesen elosztva). Tehát most ugy szedem hogy egy adagot edzes elott és egyet edzes utan. A Scitec Nutrition-tol a BCAA X -et használom. A doboz hátulján az van irva hogy a maximális napi adag 2 kapszula és nem ajanlott tullepni. Személy szerint én sem hiszem hogy árthatna, de ha valakinek van ezzel tapasztalata kérem jelezze.:)
2018. ápr. 23. 21:12
 1/5 A kérdező kommentje:

+ hozzatennem: pihenőnapokon egy adagot szoktam, és azt lefekvés elott.

Összetétele: 600mg leucin, 300mg izoleucin, 300mg valin.

2018. ápr. 23. 21:20
 2/5 palilaci ***** válasza:
70%

Sehogy.

Jo etrendnel semmit nem hasznal, rossznal pedig felesleges.

Szerintem egy versenyzonek is hasztalan kulon bcaat szedni. Nem az fogja megtartani az izmot egy komoly dietaban, hanem a tobbi, minimum 3 okossag amit nem veszel a tapkieg boltban.

2018. ápr. 23. 21:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, nem szokásom bedőlni pár egyszerű marketing-kampánynak..Te se tedd ezt
2018. ápr. 24. 00:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én ételben szedem. A BCAA nem más, mint három aminosav keveréke, amik ugyanúgy megtalálhatók a fehérjékben is, így nem sok értelme van külön szedni.
2018. ápr. 24. 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon jól marketingelt cucc, de nem más mint túlárazott aminosav. Amiket megkapsz rendes fehérjékből is, mivel azokból ez is lesz.
2018. ápr. 28. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!