Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik a jobb izomépítés...

Melyik a jobb izomépítés szempontjából: BCAA Xplode vagy Animo X?

Figyelt kérdés
2018. febr. 27. 19:07
 1/10 anonim ***** válasza:
56%
Mindketto teljesen felesleges..minden masodik kerdes ezekrol szol, olvassatok vissza es ertsetek meg az izmosodashoz SZILARD KAJA ES EDZES kell
2018. febr. 27. 19:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Az kevés.
2018. febr. 27. 19:22
 3/10 anonim ***** válasza:

Miert lenne keves? Semmifele taplalek kiegeszito nem szukseges izomepitesre. Max feherje kell ha nem tudsz elegendot bevinni, illetve vitamin + izuletvedo jol jon. Ami meg hatasos az a kreatin , a tobbi az mind marketing fogas, annyi mindent kitalalnak mar hogy ez miert meg mire kell.

Ha tudsz elegendo kcalt bevinni es sulyzos edzest csinalsz heti 3-5x , amit jol csinalsz, akkor fejlodsz. Ennyi az egesz..

2018. febr. 27. 19:32
 4/10 A kérdező kommentje:
Mert nem mindenki rendelkezik megfelelő alkattal, vagy egyáltalán jó genetikával. Én Mega Animot használtam, de érezhetően használt annyit, hogy elviseljem a megterhelést, de egy bizonyos pontnál nem kockásodok tovább Egyszerűen rossz a genetikám.
2018. febr. 27. 19:40
 5/10 anonim ***** válasza:

Szar genetikán semmilyen kiegészítő nem segít. Amino amúgy sem ér semmit. Gyakran csak pár gramm kapszulázott fehérje. Az emberek hajlamosak midnenféle hatást beképzelni, de aki nem hajlamos erre, az bizony rájött már, hogy a kiegészítők többnyire egy fillért nem érnek.

Ha nem nősz, nem eszel eleget, ennyi.

2018. febr. 27. 19:52
 6/10 A kérdező kommentje:
Tapasztalatból tudom az ellenkezőjét. Nem tudsz meggyőzni.
2018. febr. 27. 20:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Mond mar el mit eszrl legyszives es hogyan edzel, miota.
2018. febr. 27. 20:43
 8/10 A kérdező kommentje:
Érdekel téged? Ugyan már...
2018. febr. 27. 20:52
 9/10 anonim ***** válasza:

Az kell neked bécéa... xD

Nem adod ide nekem inkább a pénzedet? Mert így kár beléd.

Nehogy már te aki egy kis senki vagy a sportban, ne tudjál elég fehérjét bevinni kajából. Mi van Mr Olimpia vagy vagy mi?

2018. febr. 27. 23:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Mit kérdezgetsz, ha ennyire okos vagy? Menj és nyomd magad a a bcaa-t meg a többi marketingcumót!:D egyszer majd megérted..
2018. febr. 28. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!