fehérjében 8-10gnyi bcaa és glutamin van. Ez napi 2 adag feherje shaket jelent ami reggel és edzés után lenne, pihenő napon dutan iszok 1 shaket 3 étkezés utan 2oraval.
edzés előtt 10g bcaa van. (előtte-közbe iszom)
edzés után 5g glutamin.
este lefekvés előtt caseinbe 5g bcaa +5g glutamin.
összességében BCAA: 23-25g GLUTAMIN: 12-20g.
pihenőnapkor a dutani shakebe vagy mellé jönne kis időkülönbséggel a bcaa+glutamin .
Ennyi elegendő lenne?
90kg vagyok és jelenleg tömegelni szeretnék, majd nyáron szálkásítani. Érdekelne szálkásításkor bármi egyébb változik e.
2018. febr. 26. 23:38
1/9 anonim válasza:
Jo sok marhasagra van penzed. Egyel meg helyettuk 100g csirkemellet es jobban jarsz.
2018. febr. 27. 01:31
2/9 anonim válasza:
Glutamint, bxaat, caseint mar kiis dobhatod.. ha ennel rendesen nem kellenek ilyen szarok +több erzekér, sőt amúgy is tök felesleges..
2018. febr. 27. 06:08
3/9 anonim válasza:
Hagyd el őket,a bcaa-nak is éhgyomros edzésnél van értelme,én szedtem mindenhogy kreatint,glutamint,bcaa-t és semmi hasznuk,semmit nem éreztem,még a pörgetők se dobnak meg..Talán a fehérjén és a vitaminokon kívül semminek sincsen haszna.Azt ajánlom,hogy hagyd el ezeket,egyél rendesen és havi szinten akár 10 ezreket is megspórolhatsz. :)
2018. febr. 27. 08:16
4/9 BlodDrunk válasza:
Ezeket hagyd el,totálisan fölösleges,csak pénzedet dobálod ki.
Fehérje+vitamin itt ki is merül a tápkieg piac,többi az nettó baromság.
SZilárd kajád legyen rendben,az a lényeg,nem 5g bccaa meg minden szar.
Nem ezen fog múlni az,hogy hogyan nézel ki,mennyit fejlődsz.
2018. febr. 27. 09:42
5/9 A kérdező kommentje:
Ez nagyon 1 hangú valasz :D köszi a véleményeket.
2018. febr. 27. 11:21
6/9 A kérdező kommentje:
Azt elirtam h 18-20g glutamin
2018. febr. 27. 11:23
7/9 A kérdező kommentje:
Szilard kaja rendben lesz. 500g nyers hús, illetve 400g nyers rizs. +zoldsegek, zab.
Persze emelle burgonya, teszta mikor melyik. Húst pedig díszno, csirke, hal.
Húsból napi szinten 125g feherje lenne. Szenhidrat pedig 336 csak a rizs illetve krumpli tesztabol.
Casein azert jonne mert nem mindig turot fogok enni lefekves elott.
2018. febr. 27. 11:31
8/9 anonim válasza:
Én is nagyon hittem ezekben anno. 12 éve edzek, 10 évig napi két protein volt, különböző márkáktól, különböző minőségű és összetételű fehérjék. Mindezt megfejeltem egy valag további kiegészítővel. Az elején fejlődtem piszkosul ezért úgy gondoltam nyilván ettől. A kis zöldfülű... Aztán alábbhagyott, végül teljesen megállt. Az elmúlt két évben szinte teljesen leálltam ezekkel. A vitamin kivételével nem tolok semmit és nem fejlődtem vissza... A múltkor kaptam a vitamin packomhoz kreatint... Azt betúrtam. Erőben megdobott. Szóval a kreatin azért nem elhanyagolható időközönként. De a fehérjepor teljesen helyettesíthető.. SŐT!
2018. febr. 27. 11:32
9/9 anonim válasza:
Akkor én már nem is írom, hogy elég egy napra, mivel ez is felesleges:)
Kajálás szempontjából ne különböztesd meg az edzés és a pihenőnapokat, ha tömegelsz, hisz az izom a pihenőnapokon nő, bőven kell neki kaja
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!