BioTechUsa Rice protein mellé kell szednem BCAA-t?
A rice proteinen nincs feltüntetve az aminosavprofil. Kérdeztem a gyártót miért, azt mondták mert nem kötelezi őket a törvény. (érdekes módon a whey fehérjénél sem kötelezik még is feltüntetik)
A kérdésem az, hogy a rice peotein, mivel van benne borsó fehérje is elvileg így teljes értékű fehérjét ad ki. Érdeklődnék, hogy mellé kell BCAA kiegészítő szerintetek, vagy fölösleges?
Whey fehérje szója, marha stb. egyéb okok miatt nem jöhet szóba.
Igen vannak hiányoságain, ha nem lennének nem tenném fel a kérdést. Akkor nem kell BCAA? Csak azért kérdeztem mert a BioTecUsa ajánlotta még mellé. Gondolom az erős antikatabolikus tulajdonsága miatt. (meg hogy több pénzt költs náluk)
illetve a rizsfehérjében a lizinből van kevés azt tudom, viszont a borsóban meg az van számott tevően, ez a fehérje készítmény pedig elvileg a kettő keverékét tartalmazza. Szóval szerintetek mennyire hasznos fehérje készítmény? Teljes értékű fehérje így a borsóval kiegészítve (tehát nem kell komplettálni) vagy érdemes étkezések mellé fogyasztani mert önmagában nem számít teljes értékünek?
Bocsánat a sok kérdésért, de a gyártó nem hajlandó elárulni a termék aminosav tartalmát, ezért probálok körbekérdezgetbi, tapasztalatot gyűjteni hogy aki probálta a terméket, annak mennyire vált a hasznára?
Teljes EAA profilú, de hisztidint és lizint kevesebbet tartalmaz
BV értéke: 80 körüli
Íz, élvezeti értéke hát nem egy tejsavó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!