Fenékformáló gyakorlatok után normális, hogy a combomban izomláz?
Tegnap letöltöttem egy fenékformáló appot és el is kezdtem csinálni, már viszont a combomban lett izomláz, nem a fenekemben.
Csináltam gugulast, labemelest, hídból való felnyomást... Mindent kb. 10-15-szor ismételve, ahogy írva volt. Szerintetek rosszul csináltam a gyakorlatokat vagy ez így normális?
Ha eddig nem edzettél,ki kell alakulnia az agy-izom kapcsolatnak, ebben segít ha a gyakorlat közben elképzeled a farizmokat ahogy dolgoznak . Meg rá is kell feszíteni tudatosan,nehéz ezt elmagyarázni ,de ha rendszeresen csinálod majd ráérzel és kialakul.
Ha abszolút nem érzel semmit a fenekedben ,se izomláz,se izomfáradtság a gyakorlatok után ,akkor nem azt edzetted .Nálam főleg a guggolásnál volt probléma ez az elején,hogy csak a combomban éreztem .
A felsorolt gyakorlatokat látva teljesen normális.
Nem nagyon lehet izoláltan edzeni a popsit, a comb, vádli bekapcsolódik, ha másod vagy harmadlagosan is.
Talán gluteus gépen, de még ott is van egy kis comb munka.
ahogy a 3as írta.
nem volt a gyakorlatok közben tudatos farizommunka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!