ICF 5×5 vagy Stronglifts? Melyikkel lehet jobban izmosodni kezdőként? Vagy van valami jobb?
Olyan súlyt kell választani, és akkor kemény is az az 5x5.
Én haladó vagyok, sok éve csinálom, de 5 munkasorozatnál soha nem csinálok többet. Persze más ismétlésszám mellett.
Kezdőknek az ICF 5x5, haladóknak meg az SL 5x5. Elég csak megnézni a progressziót a két edzésben és rájössz.
Az hogy te nem hiszel benne közel sem jelenti azt hogy nem működik. Ezeket az 5x5-s programok nagyon régóta használják, nem véletlen hogy nem tűntek el a süllyesztőben a többi csodamódszer mellett.
Amit ebbe a cikkbe találok az lenne az?Csak mert ezer félét találtam...Így már ennyi gyakorlattal nem is rossz!Pár helyen csak 3-3 gyakorlatot láttam naponta...azt éreztem kevésnek.
Egy jó sportos alkat hozható, igen.
De amúgy ez nem szentírás. Nyugodtan hozzátehetsz egy egy gyakorlatot, vagy ki is cserélheted.
Én döntött törzsű evezés helyett T rudasat csinálok. Nem lett tőle semmi bajom :D
És hidd el, hogy ha rendesen odateszed magad nagyon kemények tudnak lenni ezek az 5*5 edzések.
T-rudast tudok én is ,mert van hozzá fogantyúm :D
A pihenőidő mennyi legyen a sorozatok,illetve a gyakorlatok között?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!