Szerintetek ennek a fickónak nagyon jó génjei vannak?
Vagy ez csak a táplálkozáson múlik?
Figyelt kérdés
Ez a fickó 206 cm magas, és jelenleg 195 kg (erősemberként versenyzik). Hihetetlen, hogy ilyen testsúlynál is látszanak a hasizmai. Gyakorlatilag 195 kg tömény izomról beszélhetünk, mert a kép alapján nem sok felesleg van rajta.
Hát nem tudom... oké, hogy mindannyian szeretnénk valamivel izmosabbak lenni, de azért én nem cserélném el magamat erre. Gondolom az ajtókat is át kell építeni a lakásban, hogy közlekedni tudjon, szabvány fürdőkádban is megszorulna, két széken ül, mikor eszik...
Ti most erre vágytok?
2018. ápr. 10. 21:59
12/26 anonim válasza:
ez szerintem is túlzás, de ő versenyző, te test építés szempontjai hogy mennyire van kidolgozva, mielőtt komoly cuccokat kezdett tolni akkor nem így nézhetett ki, az alap az tuti jó volt mert a kox se egy csodaszer, a tapadási pontokat meg az ilyeneket nem változtatja
az bizony genetika függő, kinek menyit bír naturálon a szervezete az szintén, szóval egy alap genetika kell, szarból nem leget várat építeni, hiába segít a kox, ha szar a genetikád csinálhatsz bármit, soha nem fogsz olyan eredményt elérni mint egy jó genetikával rendelkező
2018. ápr. 10. 23:28
13/26 anonim válasza:
#10 igen, azt akartam írni
2018. ápr. 10. 23:34
14/26 anonim válasza:
Aki ilyen beles és annak ellenére kockás a hasa az mind kokszos. De alapból is kiváló a genetikája.
Hát nem irigylem a barátnőjét, akkora fäsza lehet a palinak mint egy betoncsonk.
2018. ápr. 11. 09:07
16/26 anonim válasza:
Fenét.Tudvalevő hogy gyúrósoknak minikukijuk van azért kompenzálnak.
2018. ápr. 11. 09:13
17/26 Lazy Lover válasza:
tele van koxal! a sok hülye 10 éves meg elhiszi hogy natur....
2018. ápr. 11. 10:48
18/26 anonim válasza:
15. Én azért irigylem a barátnőjét. 😂😂😂
2018. ápr. 11. 18:07
19/26 anonim válasza:
ha nagy a hasa de szalkas izmos akkor az a novekedesi hormon miatt van, nem keverendo ossze a "koxxal". Amugy meg az erosember es eroemelo rohadtul ugyan az gyoker kerdezo mit okoskodsz ha meg ennyit se tudsz?
2018. ápr. 11. 19:04
20/26 anonim válasza:
Mi az hogy tipikus kokszos vizes forma??? 5 éve a világ top 3 legerősebb embere közé tartozik, 650kg-os farönköt vitt arrébb 1 méterrel, és 450kg-ot felhúzott, vicc ami itt megy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!