Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van ajándékötletetek olyan...

Girgoy kérdése:

Van ajándékötletetek olyan fickónak, aki úszni meg futni szeret? 2-3000 Ft körül.

Figyelt kérdés

2016. dec. 8. 11:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Torna cipő, fecske úszó gatya.
2016. dec. 8. 11:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Szeretnék normális válaszokat kapni, hátha megy. Egyébként kolléga az illető (értsd: ezenkívül nincs szorosabb kapcsolat, ez amolyan munkahelyi ajándékozás).
2016. dec. 8. 11:53
 3/8 Szimeon ***** válasza:
Attól függ, hol fut, hol úszik. Mást igényel egy terepfutó, mint egy városi kocogó, mást egy uszodai delfin és mást egy tavi vidra. Szerintem vegyél neki egy doboz csokit.
2016. dec. 8. 12:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Amennyire én tudom, inkább városi kocogó és uszodai delfin, mint a vad sztyeppék szilaj fia. A doboz csoki nekem is nyílván menne, azért tettem fel a kérdést, hogy hátha van sportolóknak valami jó ötlete. Nekem akár valami sportkütyü is jöhet, ha tudtok valami jót ebben az árfekvésben, mert ahhoz legalább nem kell kideríteni a fickó méretét. Köszi!
2016. dec. 8. 12:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Vagy valami jobb sport étel-ital-kiegészítő, ilyesmi.
2016. dec. 8. 12:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Futókesztyű (semmi extra, csak vékony), dechatlonban kb. 1000-1500 lehet.

Csősál hasonló kategória. Ebből az összegből mást nem nagyon lehet kihozni.

2016. dec. 8. 14:40
 7/8 anonim ***** válasza:
add oda a pénzt :3
2016. dec. 8. 15:50
 8/8 tomika1442 válasza:
pl vízálló telefontok ,egy jó fülhalgató futáshoz
2016. dec. 12. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!